Anjelica Huston, ultima victimă celebră a operaţiilor estetice greşite

Operaţiile estetice nu aduc întotdeauna fericirea, iar când chirurgul dă greş, rezultatele pot fi catastrofale. Ultima celebritate care a devenit victimă a operaţiilor estetice nereuşite este Anjelica Huston. Actriţa din "Familia Addams" a apărut cu un look bizar la o emisiune TV.

 

Anjelica a apărut duminică foarte schimbată într-o emisiune de promovare a serialului "Smash", care se bucură de mare succes în Statele Unite. Chipul artistei era deformat şi brăzdat de cute, iar gâtul ei era acoperit de o guşă proeminentă, relatează ziarul britanic Daily Mail.

Vedeta a apelat în mai multe rânduri la tot felul de măsuri extreme pentru a-şi menţine trăsăturile frumoase. Ea a recunoscut că a folosit mai multe injecţii cu colagen pentru a avea un chip fără riduri, dar a apelat şi la câteva operaţii estetice după ce un experiment cu Botox a dat greş.

"Am fost la un doctor care mi-a spus: <<Anjelica, avem chestia asta minunată, se numeşte Botox>>. A luat un ac imens şi mi l-a înfipt deasupra ochilor. Durerea nu poate fi explicată. Am gâfâit, m-am zvârcolit şi după ce am plecat de acolo am avut o durere de cap care m-a ţinut patru zile. Una serioasă", a povestit actriţa supliciul pe care l-a îndurat.



Efectul obţinut este însă dezastruos, iar urmele eşecului nu mai pot fi ascunse: chipul actriţei, deformat de umflături şi brăzdat de cute, nu arată natural şi trădează ușor o intervenţie chirurgicală nereuşită.



Anjelica Huston are un rol principal în serialul de televiziune "Smash", produs de Steven Spielberg, despre un musical pe Broadway cu Marilyn Monroe. Ea s-a retras din viaţa publică după moartea soţului său, Robert Graham, în 2008, cu care a fost căsătorită timp de 16 ani. Actriţa a revenit apoi şi a început să filmeze pentru serialul "Smash".

Înainte de căsătoria cu Graham, Anjelica a avut o relaţie mult mediatizată cu actorul Jack Nicholson. Cuplul era considerat în anii '70 cel mai în vogă de la Hollywood, el, băiatul rău al filmelor, ea, fotomodelul exotic Vogue, notează agenţia Mediafax.



Huston a jucat în filme devenite celebre, precum "Poştaşul sună întotdeauna de două ori" (1981), "Vrăjitoarele" (1990), "Familia Addams" (1991), "Agnes Browne" (1999), "O familie genială" (2001).

Printre premiile câştigate de Anjelica Huston se numără un Oscar, pentru rolul din "Onoarea familiei Prizzi" (1985), şi un Glob de Aur, pentru "Îngeri de Oţel" (2004), notează Mediafax.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod