Angelina Jolie: "Mă mărit cu Brad Pitt!"

Actrița a confirmat, miercuri, că se va căsători cu Brad Pitt, "aşa cum este prevăzut", într-un interviu acordat cotidianului francez Le Parisien, relansând astfel zvonurile despre o apropiată ceremonie organizată în castelul pe care cuplul îl deţine în sudul Franţei.
"Suntem în continuare logodiţi, dar acesta (căsătoria) este un proiect la care ne gândim", a declarat actriţa americană, care a anunţat, de asemenea, că intenţionează să joace din nou într-un film alături de viitorul ei soţ.

"Am scris scenariul pentru un film în care Brad şi eu vom împărţi afişul. Ne gândim mult la acest proiect", a spus aceasta.

Cuplul Jolie-Pitt deţine proprietatea Miraval, în sudul Franţei, unde petrece o bună parte a anului şi produce un sortiment de vin rosé.
"Ne simţim deja puţin francezi. Copiii, chiar mai mult decât noi: ei vorbesc mai bine limba voastră decât noi", a spus Angelina Jolie, care se află în Franţa în aceste zile pentru a-şi promova noul ei film, "Maleficent", o nouă producţie a studiourilor Disney.

De mai mulţi ani, zvonurile despre "iminenta" căsătorie dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt îi ţin în suspans pe jurnaliştii de la tabloide şi pe paparazzi, care se prezintă de fiecare dată în număr mare în jurul proprietăţii Miraval, notează agenția Mediafax.

În aşteptarea acestei ceremonii, paparazzii se vor ocupa probabil de căsătoria dintre Kim Kardashian şi Kanye West, care îşi vor uni destinele în Franţa, la sfârşitul lunii mai.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod