Angelina Jolie, luată peste picior de Jay Leno

Celebrul entertainer a dezvăluit că Angelina a furat celebra "scenă a piciorului". Vezi cine a făcut prima oară această mişcare!

Celebrul entertainer a dezvăluit că Angelina a furat celebra "scenă a piciorului". Vezi cine a făcut prima oară această mişcare!

Angelina Jolie a fost ironizată de Jay Leno, după ce actriţa a purtat la gala premilor Oscar o rochie care îi arăta aproape în întregime piciorul drept, anunţă agenţia Mediafax.

Realizatorul şi prezentatorul emisiunii "The Tonight Show" a ironizat-o pe Angelina Jolie în cadrul emisiunii sale de după gala de decernare a premiilor Oscar.

"Toată lumea vorbeşte despre piciorul Angelinei Jolie şi despre felul în care a pozat la Oscar.

Eu cred că a furat acea mişcare. Săptămâna trecută am văzut ceva şi cred că ştiu de unde a luat Angelina mişcarea", a spus Jay Leno, înainte de a difuza o înregistrare trucată cu secretarul de stat american Hillary Clinton, care, în timpul unui discurs, face o mişcare bruscă ce îi dezgoleşte piciorul drept.

La cea de-a 84-a gală de decernare a premiilor Oscar, Angelina Jolie a purtat o rochie din catifea neagră, despicată într-o parte până la nivelul şoldului, din colecţia Atelier Versace.
Actriţa americană a pozat pe covorul roşu şi chiar pe scenă astfel încât piciorul să fie la vedere.

Jay Leno a fost gazda "Tonight Show" timp de 17 ani, transformând emisiunea în show-ul nocturn cu cea mai mare audienţă. Leno i-a predat ştafeta lui Conan O'Brien în iunie 2009, moment după care audienţa emisiunii s-a prăbuşit, însă a revenit în acest show TV în martie 2010, după câteva luni de dispute pe teme contractuale între O'Brian şi conducerea postului NBC, relatează Mediafax.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Februarie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod