Angelina Jolie, grav bolnavă? Actriţa ar avea nevoie urgent de un transplant de ficat

Angelina Jolie și Brad Pitt au amânat nunta, întrucât actriţa ar suferi de o boală care îi macină ficatul și care o poate ucide, susţine tabloidul american National Enquirer.

Potrivit publicației citate, stilul de viață dezorganizat din tinereţe, cu abuz de alcool și de droguri, i-ar fi ruinat sănătatea Angelinei. National Enquirer scrie că Brad Pitt este devastat din cauza sarcinii şi a nunţii lor care se apropie. Totuși, până acum nu au mai apărut informații despre o sarcină a actriței.

Publicația nu a menționat cum se numește boala de care suferă Angelina Jolie actriță, dar articolul afirmă că transplantul de ficat este singura ei șansă.

La începutul acestei luni, Brad Pitt a anunţat amânarea nunţii cu Jolie, fără a da însă vreun detaliu despre starea de sănătate a partenerei sale de viață.



Faptele par însă să contrazică informațiiel vehiculate de tabloidul american. Angelina Jolie a vizitat duminică tabăra de refugiaţi sirieni de la Domiz, în Kurdistanul irakian, de unde a lansat un apel la adresa ţărilor învecinate cu Siria, îndemnându-le să îşi lase frontierele deschise în faţa persoanelor refugiate.
Înainte de vizita în Irak, Angelina Jolie s-a deplasat în Iordania, Liban şi Turcia, ţări care găzduiesc la rândul lor un număr foarte mare de refugiaţi din Siria.

Angelina Jolie, care a deţinut titlul de ambasadoare a bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (United Nations High Commissioner for Refugees/ UNHCR) din 2001 până în aprilie 2012, a vizitat în această perioadă peste 40 de tabere de refugiaţi pe plan mondial.

În plus, în această vară, actrița și partenerul ei, Brad Pitt, au fost fotografiați în vacanțele petrecute în Insulele Galapagos și în Franța, dar și la Sarajevo, unde a participat la Festivalul de Film organizat în capitala Bosniei.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Septembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Xenana pe 21 Sep 2012, 21:08
    un zvon

    Sper sa fie un zvon. Multa, multa sanatate ii doresc pentru o actrita nu doar extraordinar de frumoasa, dar si talentata, care nu a facut degeaba umbra pamantului.

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod