Angelina Jolie a luat lecţii de gătit în Australia

Actriţa, care a regizat recent filmul "Unbroken", în Australia, a spus că a luat lecţii de gătit de la bucătarul personal în timpul filmărilor, pentru a învăţa cum să prepare mâncăruri sănătoase pentru cei şase copii ai săi.
Angelina Jolie a dezăvăluit, de asemenea, că cei şase copii pe care îi creşte împreună cu partenerul său de viaţă Brad Pitt - trei copii adoptaţi şi trei biologici - "vor să mănânce lucruri diferite la ore diferite" şi că a învăţat trucuri esenţiale pentru a găti sănătos de la bucătarul ei personal, informează ziarul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de opt ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Filmul "Unbroken", adaptat de fraţii Joel şi Ethan Coen, după un bestseller scris de Lauren Hillenbrand şi inspirat din fapte reale, descrie viaţa lui Louis (Louie) Zamperini, un locotenent din aviaţa americană - US Air Force.
Filmul va fi lansat pe marile ecrane pe 25 decembrie 2014.

Angelina Jolie, care a câştigat premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood, notează Mediafax.
Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft" şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Domnul şi doamna Smith", "Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari în 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted" şi "Kung Fu Panda".
Ea a debutat ca regizor în 2011, cu lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", nominalizat la Globurile de Aur anul trecut, la categoria "cel mai bun film străin".


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod