Angela Gheorghiu a divorţat

Soprana în vârstă de 47 de ani a divorţat marți de tenorul francez Roberto Alagna (49 de ani), la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală.

Soprana în vârstă de 47 de ani a divorţat marți de tenorul francez Roberto Alagna (49 de ani), la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală.

Artista, despre care s-a zvonit în ultima vreme că ar avea o relaţie cu Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision, va reveni la numele anterior, pe care de altfel îl folosea şi pe scenă, acela de Gheorghiu (n.r. - nume păstrat de la primul soţ, numele ei de fată fiind Burlacu).

La începutul acestui an, soprana Angela Gheorghiu dezvăluia într-un interviu că urmează să se despartă de soţul său. "Am hotărât de comun acord şi în deplină prietenie cu Roberto divorţul iminent, ce se va pronunţa cât de curând. Fiecare are şi va avea drumul său. Nu excludem să avem spectacole împreună, în mod natural, cum o facem cu toţi colegii noştri, ca şi până acum", a declarat atunci artista.

Despărțirea s-a produs din cauza lipsei timpului petrecut împreună, Angela Gheorghiu locuind în Statele Unite, iar el în Franţa. Cei doi au fost aproape de divorț şi în 2009.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Mai 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • damian pe 9 Iun 2013, 20:15
    Fiecare pe drumul lui ???

    Divorţul lor n-are legătură cu nici o distanţă sau timp. Are legătură cu Cezar Ouatu şi atât. Aşa a simţit şi asta a înţeles "diva" că trebuie făcut. Şi a acţionat rapid.Punct. Povestea cu "fiecare pe drumul lui" îi va arăta probabil ce greşală a făcut. Drumul lui Alagna e în continuare "pe val", adorat de publicul său, pe când al sopranei noastre...nu mai e de loc. N-a mai cântat nimic.Două mici concerte în România şi atât. S-a anulat şi ce trebuia să fie în Rusia peste două zile. Cât despre scena vreunei opere celebre...Zero. De ce trebuia să se întâmple astfel? Ştie cineva ????

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod