Andreea Raicu, dependentă de aplicațiile de pe mobil

Cunoscută pentru stilul de viaţă sănătos, vedeta a explicat cât de mult o ajută tehnologia pentru a se menține în formă.

Andreea Raicu se bazează pe aplicațiile din telefonul mobil nu doar pentru a ști câte calorii conține mâncarea sa, ci și pentru controlarea cheltuielilor zilnice.

Am un regim de viaţă sănătos, dar şi foarte agitat, tocmai de aceea am nevoie de organizareAndreea Raicu
"Toata viaţa mea e o aplicaţie. Telefonul, cu ajutorul aplicaţiilor, mă ajută să monitorizez numărul de ore de somn, kilometrii parcurşi zilnic şi nivelul de hidratare din organism", a explicat vedeta TV.

"Am o aplicaţie care mă ajută să nu fac cheltuieli inutile, să cumpăr din impuls. Am un regim de viaţă sănătos, dar şi foarte agitat, tocmai de aceea am nevoie de organizare", a mai spus ea.

Andreea Raicu foloseşte aplicaţia WaterIn pentru a şti câtă apă trebuie să bea în fiecare zi. Pentru monitorizarea somnului şi a mişcării, ea se bazează pe Up. În plus, vedeta îşi trece toate cheltuielile în aplicaţia Spending Tracker. Toate aceste aplicații sunt disponibile gratuit în magazinele online.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod