Andreea Marin: "Ştefan a insistat să mergem la psiholog"

Vedeta a făcut o dezvăluire zilele trecute, la lansarea unei cărţi la Baia Mare. Ea a vorbit despre perioada dificilă din viaţa ei când a suferit de depresie.

“Confesiunile unui anxios”, volumul semnat de designerul băimărean Lorand Coza, a stârnit multe emoţii. În cartea sa, tânărul a dezvăluit un secret cunoscut doarde apropiaţii săi: a fost diagnosticat cu atacuri de panică şi mergea zilnic la psiholog, relatează cotidianul Libertatea.

Prezentă la eveniment, Andreea Marin Bănică a vorbit despre perioada în care şi ea s-a luptat cu depresia.
“Foarte important a fost că l-am avut pe soţul meu alături de mine. Ştefan a insistat să mergem împreună la psiholog.

Am reacţionat negativ prima dată: «De ce să merg la psiholog, mă crezi nebună?». Dar el a ştiut să mă convingă şi m-a ajutat foarte mult lucrul acesta, dar şi pe el, pentru că şi-a făcut o imagine despre starea mea”, a mărturisit vedeta.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Octombrie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriela pe 3 Dec 2012, 02:48
    ?!?!?!

    Pacat ca in momentul cand auzim cuvantul psiholog il asociem cu nebunia ,este total gresit,psihiatria trebuie asociata cu nebunia iar psihologul ar putea sa devina cel mai competent prieten al tau

    0
    0

  • maria pe 25 Oct 2012, 08:30
    ????????

    Cat de prost se traieste si de cata mizerie morala te poti lovi in fiecare zi, ar trebui sa mearga 95% la psiholog. Dar cu siguranta la psiholog tre' sa mearga persoanele care urmaresc posturile securistului felix si a borfasului vantu cu tot personalul acestora...

    1
    0

  • Lora pe 23 Oct 2012, 21:04
    La psiholog

    Doar in Romania, oamenii mai cred ca sunt "nebuni" daca merg la psiholog.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod