Andreea Marin şi Ştefan Bănică divorţează!

10 Ianuarie 2013
Cei doi au format până acum unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz şi au o fetiţă. Ei au anunţat pe conturile lor de Facebook decizia de a se despărţi.

"Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi. Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoana publică, ce înseamna pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă.

Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri. Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică", au scris cei doi pe conturile lor de Facebook.

Ştefan Bănică jr. şi Andreea Marin s-au căsătorit în ianuarie 2006, în Statele Unite, după o relaţie de peste doi ani. Pe 15 decembrie 2007 s-a născut fiica lor Violeta.

 

Mai multe informații despre acest subiect:

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Junior, mariaj sub presiune

Reacția Mihaelei Rădulescu la aflarea veștii că Andreea Marin divorțează de Ștefan BănicăFoto: Mediafax

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Maia pe 27 Ian 2013, 16:36
  Munca la domiciliu, castiguri nebanuite - Reprezentant Lady's

  http://ladys.ro/a/CMpyaS2o,a Munca la domiciliu , Job part time , oferta de munca la domiciliu. Inscrieri gratuite reprezentanti vanzari cosmetice , bijuterii , parfumuri. Catalog Lady's gratuit, la inscrierea online.

  0
  0

 • ANCA pe 12 Ian 2013, 16:58
  NUUUUUUUUUUUU

  sincer imi pare rau pentru voi sinteti o pereche super potrivita sper sa va razginditi si ginditi-va ca aveti o fetita minunata.

  0
  0

 • Valentina pe 11 Ian 2013, 20:31
  mda

  CUI II PASA? in nici un caz mie

  0
  1

 • dani pe 11 Ian 2013, 05:36
  cine poarta vina...

  Stim cine este responsabil de drama asta: junioru', desigur! Insa, poate ca tre sa mai devina tata si al altor copii cu alte femei, ...iar Andreea poate ca va avea parte de ADEVARATA FERICIRE CU ALT BARBAT. SPER SA IL GASEASCA REPEDE SPER SA FIE ,..TOTUSI..FERICITA INTR-UN FINAL! de junior nu ne stresam, ca el, daca mai reuseste sa se culce cu una azi, alta, maine, e fericit.. , el, ca

  2
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod