Andreea Marin se va întâlni cu Sophia Loren la Marsilia

Andreea Marin Bănică se va întâlni cu legenda cinematografiei mondiale, Sophia Loren, în cadrul unui eveniment exclusivist ce va avea loc sâmbăta aceasta, la Marsilia.

Vedeta TV se va întâlni cu legenda cinematografiei mondiale, Sophia Loren, în cadrul unui eveniment exclusivist ce va avea loc sâmbăta aceasta, la Marsilia.

Andreea Marin Bănică a acceptat invitația Aerotravel Lufthansa City Center de a fi prezentă la evenimentul de inaugurare al vasului de croazieră MSC Divina, a cărei imagine este Sophia Loren. Cu acest prilej, vedeta de televiziune va realiza un interviu cu celebra actriţă, ce urmează a fi publicat în numărul următor al revistei Business Woman.

“Sophia Loren e întruchiparea feminității și nu are vârstă. Ca actriță, Sophia Loren a fost prima care a obținut, acum mai bine de jumătate de secol, primul Oscar acordat pentru un rol într-un film străin. Este vorba despre pelicula “La Ciociara”, pentru care Sophia a fost premiată în 1962. Cariera sa impune un singur cuvânt: respectul. Sunt onorată să fiu jurnalista din România care va sta de vorbă cu Sophia Loren cu ocazia lansării vasului MSC Divina", declară Andreea Marin.

Inaugurarea MSC Divina se va face în prezenţa Sophiei Loren, imaginea flotei de nave de croazieră MSC, şi a altor personalităţi internaţionale precum Gerard Depardieu (gazda evenimentului) sau artistul italian Paolo Conte, acesta urmând a susţine un recital în cadrul evenimentului de inaugurare.

Cabină decorată după indicaţiile Sophiei Loren

Designul navei MSC Divina este un elogiu adus Sophiei Loren. De altfel, cabina cu numărul 16007 de pe puntea 16 a fost decorată după indicaţiile celebrei actriţe italiene.

Tonuri bogate de roşu, lămpi unicat şi covoare din piele de animale salbatice împodobesc această cabină. Pe pereţi pot fi văzute fotografii ale artistei în cele mai memorabile roluri ale sale şi tot aici se găseşte şi o copie a mesei de toaletă a actriţei.  

Nava oferă multiple facilităţi de relaxare şi petrecere a timpului liber: 10 baruri, 5 restaurante, un centru sportiv, pistă de alergare, teren de baschet şi de tenis, un cinema în aer liber şi un cinema 4D, un simulator de F1, cazinou, 4 piscine.

Apartamente şi dotări de lux

De asemenea, ca şi pe celelalte nave de croazieră ale flotei MSC, şi pe Divina se va regăsi conceptul de MSC Yacht Club - apartamente de lux care beneficiează de zone lounge, bar, restaurant, zonă cu piscină şi Jacuzzi, lift privat pentru accesul la MSC Aurea SPA,  precum şi de serviciul de majordom disponibil 24 h/zi, toate acestea pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate pasagerilor.

MSC Divina cântăreşte 140 000 tone şi are capacitatea de a transporta 4.363 pasageri. Numărul punţilor este de 18, dintre care 13 sunt destinate cabinelor pentru pasageri şi vor purta numele zeilor din  mitologia  Greciei: Urano, Afrodite, Aurora, Giunone, Artemide, Zeus, Mercurio, Cupido, Iride, Minerva, Apollo, Saturno şi  Elios.

Pe lângă numărul mai mare de cabine pentru pasageri MSC Divina beneficiează şi de cele mai puternice motoare (21.8 MW fiecare motor) precum şi un sistem de producere a apei, care consumă  cu 40 % mai puţină energie, având astfel un impact sporit asupra protecţiei mediului.

MSC este una dintre cele mai noi şi moderne flote de vase de croaziera din lume. Lansată acum 9 ani, MSC cuprinde 12 nave de croazieră ce operează circuite în Mediterana, Caraibe, Europa de Nord, Emiratele Arabe, Africa şi America de Sud.

Achiziţionarea pachetelor de călătorie pentru croaziera inaugurală MSC Divina se poate face în România prin interemediul agenţiei de turism Aerotravel Lufthansa City Center, str. Doamnei 27-29, numar de telefon +4 021 313 74 85, www.aerotravel.ro.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod