Andreea Marin, scenă penibilă într-un restaurant

Vedeta i-a enervat pe clienţii unui restaurant din Constanța, după ce le-a cerut bărbaților prezenți în local să părăsească sala, anunță site-ul atitudineaonline.ro, citat de ziarul Libertatea.

Andreea Marin a venit la Constanța pentru programul "Şcoala mamelor", o inițiativă lăudabilă, pe care "Zâna" o susține în mai multe localități din țară.

Ea a intrat zâmbind în restaurantul unde avea loc evenimentul, salutându-i pe toţi cei aflaţi în sală, femei şi bărbaţi, deopotrivă.

Apoi le-a cerut tuturor bărbaţilor care-şi însoţiseră consoartele la eveniment să părăsească incinta. "Este o discuţie privată între mame şi ceea ce vorbim trebuie să rămână aici", şi-a motivat Andreea gestul.
Mai mult, ea le-a cerut şi reporterilor să nu mai filmeze, relatează site-ul atitudineaonline.ro, citat de Libertatea.

Totuși, câțiva bărbaţi aflaţi într-un colţ al restaurantului, care veniseră acolo pentru a mânca, au fost şi ei interpelați de Andreea Marin.
"Am spus bărbaţii afară din sală. Domnii de acolo...?!", a întrebat-o, iritată, vedeta pe asistenta ei.

Aceasta i-a explicat că oamenii au venit acolo ca să mănânce, însă vedeta a cerut gonirea lor din restaurant, așa că oamenii şi-au luat băutura şi mâncarea şi au plecat, bombănind-o pe prezentatoarea TV, relatează site-ul citat de Libertatea.

Foto: Mediafax

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • florin pe 8 Nov 2012, 12:10
  mda

  norocul ei ca a dat peste oameni cu bun simt.era foarte probabil sa isi continue evenimentul doar dupa ce terminam de mancat si baut.si garantat beam muuuuuult.este slaba iar conducerea rstaurantului si mai slaba.astfel a mai gasit un motiv de lauda doamna "se descurca in orice situatie".fatalai.

  2
  1

 • Jinx pe 5 Nov 2012, 22:01
  Panarama-i panarama

  Sa fi fost in locul lor,cu siguranta as fi facu circ. Nu de alta,dar o infumurata de asta trebuie sa si-o ia in freza,sa ii se reaminteasca ca nu e ea Dumnezeu pe pamant. Si... Mai vreti respect?

  16
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod