Monica Anghel şi Minculescu, co-antrenori la "Vocea României"

Cristi Minculescu, Monica Anghel, Randi şi Şerban Cazan sunt co-antrenori la show-ul "Vocea României" şi vor putea fi văzuţi marţi, de la ora 20:15, când Pro TV va difuza prima ediţie a "Confruntărilor".

După ce şi-au format echipe de câte 14 concurenţi, fiecare antrenor va stabili duete între membrii echipei sale, în urma cărora unul dintre ei va fi eliminat. Deciziile sunt greu de luat, aşa că fiecare dintre cei patru vor avea nevoie de consilierea unui co-antrenor.

La fel ca şi anul trecut, Marius Moga va lucra alături de Randi, potrivit unui comunicat remis Mediafax. "E foarte important să fii pe aceeaşi lungime de undă cu cel cu care lucrezi. Eu şi Randi ne completăm, privim amândoi în aceeaşi direcţie, iar asta cred că este important şi pentru elevii echipei mele.

Vor avea parte de o îndrumare de două ori mai eficientă!", a spus Marius Moga.Cristi Minculescu a fost una dintre marile surprize ale acestei ediţii. Rockerul a acceptat cu entuziasm să facă parte din acest proiect. "Am fost plăcut surprins de invitaţia Loredanei. Este onorant să faci parte dintr-un show de asemenea magnitudine. Am întâlnit prieteni vechi, mi-am făcut unii noi, a fost o experienţă pe care îmi doresc să o repet", a declarat Cristi Minculescu.Smiley îl va avea alături pe Şerban Cazan, producător în cadrul Hahaha Production. "Experienţa de la 'Vocea României' a fost nemaipomenită.

Am stat alături de cel mai bun prieten şi, zic eu, am reuşit să facem show! Concurenţii din echipa noastră sunt adevăraţi artişti, iar ce au făcut pe scenă vă va surprinde cu siguranţă", a spus el.Alături de Horia Brenciu va sta şi de această dată buna lui prietenă Monica Anghel. "Sezonul acesta veţi vedea concurenţi foarte buni, sigur că şi anul trecut au fost, însă cel puţin din ce am văzut eu până acum mi s-a părut că m-am întâlnit cu nişte oameni foarte hotărâţi să câştige 'Vocea României', foarte serioşi şi muncitori. Ceea ce e firesc într-un concurs de calibrul acesta.

În momentul în care ne-am întâlnit la pian cu cei din echipa pe care o consiliez, Horia alesese deja piesele pentru ei şi eu am încercat să le împărtăşesc din tainele tehnicii vocale, care nu este deloc uşoară. E vorba de abilităţi care se dobândesc în timp, prin exerciţiu zilnic, prin muncă. Sper însă că au înţeles ce le-am explicat, eu am conştiinţa împăcată că le-am spus unor tineri talentaţi ce să facă şi îmi doresc să ţină minte tot şi să aplice şi să exerseze pe viitor aceste tehnici. M-am bucurat foarte tare să-l văd pe Cristi Minculescu alături de Loredana.
Ce mi-a plăcut la el este nu numai simţul umorului - o calitate pe care o ştim noi toţi cei ce îi suntem apropiaţi - însă, repet, ce mi-a plăcut foarte mult este că a reuşit să surprindă esenţa fiecărui concurent în puţine cuvinte, a avut comentarii foarte scurte, dar pertinente. Ca să închei, vă asigur că de săptămâna viitoare veţi vedea nişte confruntări cu adevărat spectaculoase",
a spus Monica.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod