Andreea Marin luptă cu kilogramele în plus

Vedeta a început pregătirea la sală cu antrenor personal, o campionă mondială la fitness. "Zâna" recunoaşte că nu este deloc uşor, dar este hotărâtă să-şi recapete silueta.

Vedeta a început pregătirea la sală cu antrenor personal, o campioană mondială la fitness. "Zâna" recunoaşte că nu este deloc uşor, dar este hotărâtă să-şi recapete silueta.

"A zis cineva că e uşor? E greu, provocator şi de-a dreptul enervant să te reapuci de sport şi o dietă echilibrată, după o perioadă nebună de călătorii, nesomn, mâncat pe fugă prin benzinării sau aeroporturi", a mărturisit Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

"Dar închei turneul <<Din dragoste pentru femei>> cu o veste bună: m-am reapucat de treabă, să îmi recapăt tonusul, fetelor, şi am de gând să vă motivez şi pe voi, aşa că pe 11 aprilie, la Bucureşti, în ultima întâlnire a caravanei, o am ca invitată pe Anca Bucur, campioana mondială la fitness, antrenoarea mea", a mai scris ea.




Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Aprilie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Girba Simona Adriana pe 6 Mai 2013, 00:19
    De ce nu?

    E tare sa te apuci iar de sport dupa ce te-ai lasat. Dar iti creeaza o dependenta. Eu am incredere ca Andreea va reusi sa slabeasca asa cum a promis, mai ales ca stiu ca e perseverenta si ce-si pune in cap, aia face! Si, nici nu mi se pare prea grasa, inca arata foarte bine in FHM! Eu, toata viata mi-am dorit sa schimb doua vorbe cu ea, si sa stau fata in fata cu ea, dar n-am reusit! Ii urez sa reuseasca sa slabeasca si mai ales ca o consider o sagetatoare ca si mine cu toate ca e la limita dintre doua zodii-sagetator si capricorn. Sunt in asentimentul ei! ... You go girl!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod