Andreea Marin: "Încă am semne de întrebare"

Vedeta a spus, la Kanal D, că se întreabă încă dacă a luat o decizie corectă în legătură cu divorțul de Ștefan Bănică.
Andreea Marin a vorbit deschis, în emisiunea ”D-Paparazzi”, despre momentele prin care a trecut în ultima perioadă. Ea a mărturisit că vacanța în Dubai a fost un prilej de a evada din isteria mediatică, dar și de a-i spune fetiței ei, Violeta, despre decizia lor.

"Numele meu este în continuare, în acte, Andreea Marin Bănică, dar, pentru publicul larg rămâne Andreea Marin. Nu sunt un om care s-a schimbat profesional, nu am de gând să continui discuţiile pe această temă. Ştefan a fost alături de mine o periodă de șapte ani şi nu voi vorbi despre alte lucuri, sunt unele lucruri care rămân ale noastre. Nu vreau să ies la TV cu viaţa mea privată. Aş schimba greşelile pe care le-am făcut eu. Trebuie să te uiţi în oglindă şi să fii sincer cu tine. Aş schimba momentele în care n-am avut răbdare, n-arăt cu degetul spre partenerul de viaţă. Astăzi este bine aşa cum le aşază Dumnezeu.
Lucurile se întâmplă cum vrea Dumnezeu"
, a explicat Andreea în emisiunea de marți seară.

Ea a vorbit și despre modul în care au dat vestea despărțirii. "Am anunţat divorţul pe Facebook pentru că am avut o datorie de onoare faţă de cei care ne urmăresc carierele. Se poartă în lumea largă să anunţi pe net lucrurile importante. Am plecat în Dubai pentru a ne feri copilul de ceea ce va urma. Am făcut o alegere foarte bună. Fetiţa a fost alături de noi şi de bunica. Fiica mea are o maturitate pe care eu n-o aveam la vârsta ei, de 5 ani. "Şi eu, şi Ştefan am fost neputincioşi în faţa paparazzilor. Peste timp, nu vreau să-mi fie ruşine de ceea ce sunt. Trebuie să ai stăpânirea de sine să rămâi vertical. Apelez la justiţie, legile sunt aceleaşi pentru toţi. Faptul că eu îmi fac meseria bine sau mai puţin bine pe ecran nu-i dă dreptul oricărui neavenit să-mi pună copilul într-o situaţie în care eu aş fi vinovată.
«Ce se întâmplă, mami? De ce vor să intre oamenii ăştia în noi?» Aşa mă întreba fiica mea"
, a mai spus vedeta TV.

"Mă uitam la sutele de mii de oameni care au fost de acord cu noi, oamenii de bun-simţ, mulţi la număr au considerat bun cea ce am făcut, un pas spre despărţire mai elegant. Paparazzii mă mai urmăresc, dar de la distanţă. Nu se mai apropie de mine sau de maşina în care mă deplasez. Lucrez la acest caz, al paparazzilor, cu justiţia. Viaţa merge mai departe. E treaba noastră, ne vom continua relaţia. Unde doi oameni se pot înţelege, nu ne vom schimba atitudinea. Avem multe mame Omida, oameni care spun că ne vom împăca, să lăsăm «specialiştii» în pace...", a mai declarat Andreea.

"Sunt o femeie care se bazează pe raţiune. La problemele de ordin personal, sunt o romantică. Decizia a fost pe baza unor argumente pe care le-am avut.
Considerăm că e mai bine aşa. Nu ne permiteam o decizie pripită, pentru că nu ne priveşte doar pe noi, avem un copil. Am citit înainte să-mi anunţ copilul despre divorţ, m-am informat. Fiul lui Ştefan (10 ani) este în continuare un sprijin pentru Violeta. În acea seară, cu incidentul cu paparazzi, cel mare a coborât pe scări plângând şi a luat-o pe Violeta în braţe şi au început să plângă amândoi. Ne-am simţit neputincioşi şi eu, şi Ştefan. Să fii împinsă către un accident, de două ori, a fost prea mult"
, a continuat Andreea Marin.

Vedeta a explicat și cum a reușit să treacă peste efectul despărțirii. "I-am avut aproape pe cei dragi, întreaga familie... şi sora mea, şi mama lui Ştefan. Am vorbit cu toţi cum să trecem peste impas, am fost apropiaţi. Educaţia depinde de cei 7 ani de-acasă."

Andreea Marin a recunoscut că nu este pe deplin împăcată cu ideea divorțului.
"Să nu credeţi că n-am semne de întrebare chiar şi azi, pentru că există amintirile. Dacă mai există iubire? Asta e doar povestea noastră. Există momente în care optimismul meu iese la suprafaşţă. N-am timp să stau să plâng. Vreau să fiu o mamă pentru copilul meu. După ce Violeta adoarme, sunt doar eu cu mine însumi şi am timp să reflectez...", a spus ea.

Vedeta a precizat că nu acceptă zvonurile cu privire la eventuala infidelitate a lui Ştefan Bănică: "Ştefan a câştigat procesul cu Adriana Nicolae, în povestea ei cu declaraţia «că are un copil cu un junior celebru». S-a dovedit că n-a avut dreptate acea fată".


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Februarie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • deleanu pe 14 Feb 2013, 11:27
    one more try !

    stefan e trist!fericirea i-a adus multi prieteni! fara floarea vietii lui va fi si mai trist! parasit de fericire ,il vor parasii si prietenii! l-a obosit rokul,sa invete ,one more try!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod