Laura Cosoi l-a uitat pe Smiley

Vedeta a mărturisit la Acasă TV că iubitul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean, este bărbatul ideal.

Frumoasa blondă trăieşte o poveste de dragoste de patru luni cu Curticăpean, de altfel un prieten vechi al ei. Laura Cosoi a povestit că îl ştie de 10 ani, dar că soarta i-a adus împreună abia acum.

"Cosmin este un bărbat adevărat. Locuim împreună, eu la el, el la mine, petrecem foarte mult timp unul cu celălalt. Sunt fericită, şi cred că sunt frumoasă, aşa cum spuneţi voi că sunt, graţie faptului că frumuseţea vine din interior. Cu Smiley nu prea am mai vorbit, vorbim doar dacă avem să ne spune ceva important.

Ultima oară am vorbit de Sărbători, când ne-am urat La mulţi ani", a declarat Laura.

"Nu cred că cineva poate sta să-mi contorizeze viaţa, trăirile, sentimentele. Eu am vrut să-mi găsesc calea mea, să fiu fericită. Am găsit calea, sunt fericită", a mai spus vedeta, după ce a fost întrebată de un telespectator dacă a uitat atât repede cei cinci ani petrecuți cu Smiley.

Laura Cosoi a infirmat zvonurile apărute în presă, conform cărora se pregătește să se căsătorească și să devină mamă.

"Am venit doi înapoi din vacanță, eu și iubitul meu. A fost prima vacanță împreună și a fost ca un vis. Îl iubesc pe Cosmin! Este o relație în adevăratul sens al cuvântului. Ne dorim să meargă totul între noi. Legat de Andrei (n.r.- Smiley) totul s-a terminat, a fost o relație foarte frumoasă, am împărțit foarte multe lucruri bune, la un moment dat și rele. M-am îndrăgostit treptat. Îl știu pe Cosmin de 10 ani, când eram în București și dădeam probele pentru La Bloc.
Am păstrat o relație de prietenie și nu am avut până acum nicio relație apropiată. Cred că a fost bine că ne-am întâlnit într-un moment bun și totul s-a așezat perfect"
, a spus vedeta. "Nu m-a cerut de soție! Luam totul treptat, nu facem ceva pe repede înainte, doar ca să bifăm o căsătorie. Ne gândim însă că vom avea o familie împreună", a spus Laura Cosoi.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună un cuplu de câteva luni, după ce actrița s-a despărțit de Smiley.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod