Andreea Marin, fericită la 40 de ani

Andreea Marin a mărturisit că se simte fericită cu adevărat după căsătoria cu Tuncay


Am rupt lanţul tiparelor din viaţa mea care mă ţineau pe loc sau mă trăgeau înapoi şi nu regret nicio clipă vreo decizie luatăAndreea Marin
"Se spune că atragem ce e bun lângă noi atunci când ajungem să fim în echilibru şi împăcaţi cu trecutul nostru, când ne rezolvăm şi ne înţelegem furtunile interioare. Am muncit cu mine însămi să revin la ceea ce e mai bun acolo, adânc, în interiorul meu, să fac ce simt eu, şi nu numai ce vor şi simt ceilalţi, pentru că am înţeles că, fără busola dată de valorile ce mi se potrivesc, nu pot răspândi lumina în niciun aspect al vieţii mele şi nici în viaţa celor pe care-i preţuiesc.
Întâmplător sau nu, când am început sa zâmbesc din nou pe interior am atras alături de mine un om asemenea mie şi acum mergem mână în mână pe un nou drum. Am descoperit că ne simţim bine amândoi doar cu picioarele pe pământ şi trăind cu bun simţ, aproape de natură, simţindu-i pulsul, nevoile, aromele, darurile vindecătoare. La 40 de ani, am descoperit cât de minunat e să facem împreună ceea ce nu am făcut vreodată până acum. (...)"
,  a mai scris vedeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod