Andreea Marin: "E o execuţie în piaţa publică?"

De la revenirea din vacanţa petrecută în Dubai alături de fiica lor, Violeta, vedeta nu a discutat cu presa. Ea a acordat un interviu bunei sale prietene, jurnalista Roxana Iliescu, de la Look TV, în care a vorbit atât despre momentele bune şi planurile sale de viitor, dar şi despre situaţiile neplăcute din ultima vreme.
"Eu aleg când răspund, unde răspund, ce răspund. Simplu. Nu mai e nimic de negociat aici. (...) Voi ştiţi ce s-a întâmplat acolo? Să auzi ţipete, pumni traşi în maşină... pentru ce toate astea? Unde ne aflăm aici? La război? E un fel de execuţie în piaţa publică?", a declarat Andreea, acuzând hărțuirea la care a fost supusă de reporteri.

Vedeta a vorbit şi despre decizia de a pleca departe de ţară: "În toate aceste zile eu am fost mamă. Am fost mamă şi atât."

Întrebată dacă a declanşat un război cu presa, Andreea Marin a explicat că nu e vorba de asta, ci doar de faptul că are dreptul de a refuza să răspundă.
"Frăţiorul o aştepta acasă şi au sfârşit prin a plânge unul în braţele celuilalt. O imagine care pentru noi, ca părinţi, nu a fost deloc una comodă", a mai spus Andreea Marin.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Ianuarie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 29 Ian 2013, 17:47
    @Alex are dreptate.....

    ....are perfecta dreptate, dar nu si in cazul in care NEVASTA este umilita, desfiintata, anulata si ea este nevoita sa accepte - "un act de prostitutie autorizat de Primarie si binecuvantat de Altar! sau sa fie supusa "unui vio; autorizat" de aceleasi foruri, sau sa mai fie, si caftita sau, El sa nu-si faca datoria sacra, de SOT, asa cum recomanda, si IISUS, in Noul Testament, El, care a autorizat NUNTA, la Cana Galileii! Cel mai spectaculos si agresiv de REAL raspuns si caracterizare a FERICIRII in cuplu a dat-o, sap[tamana trecuta CABRAL, pe blogul sau! Asa este! Fericire in cuplu nu exista, dar "crampeie de fericire, DA !" Are dreptate@Alex, intrucat in toate cuplurile cu copii exista disensiuni, numai ca unele nu sunt alcatuite dintr-un NEMERIC - femeie sau barbat - , cea/cel care a jurat STRAMB la Altar si acestea stiu si pot lesne sa aplaneze o situatie conflictuala/ de criza, gasind SOLUTIA, stiind ca au copii si sunt responsabili de viata, de viitorul si de linistea lor in CUIB ! Merg pe 43 de ani de mariaj! Credeti ca noi n-am fost biciuti de soparta? Am avut, si accident in strainatate, si zbatere cu doi copii prea evoluati, dar cu coronite, olimpici si realizati ACASA, dar eu eram mai mamaoasa si mai indulgenta, dorind sa le tot oferim...recompense si uite-asa, pana i-am casatorit erau mereu controverse intre noi, de parca eu voiam sa-i prostituez, dar...,.dar... afectiunea intre noi a ramas aceeasi! Respectul si increderea etc.! Una - doua fuge lumea la DIVORT, acum! De ce? Ca el nu mai e barbat ca la 30 de ani? Ca mai sta la o bere cu amicii? Ca ea a luat niste kilute, mancand de stresul din jur; ca ea nu mai arata ca la 25 de ani? s.a.m.d. Pacat, pacat de copiii acestui cuplu si al altora! Ce-o mai zice de taca-sau, si bietul fiu al lui Banica; 2 neveste si niciuna nu e buna??? Ce reper va avea el cand va porni in viata??? Iar Violeta va fi, si mai distrusa, mai ales cand va mai creste, ca e "feminina"! Si fetele, nu numai baietii au nevoie de prietenia / atasamentul / confidenta tatalui, "Pater Familiae!"OF!

    1
    1

  • eclair pe 29 Ian 2013, 09:50
    barbatei

    uite-i si pe barbateii de 2 lei care-si dau cu parerea...probabil din fata tv cu berea in mana...in timp ce dau indicatii "pretioase" cum sa munceasca...altii sau mai bine zis altele. mai lasati-o in pace. e hotararea ei a lor, ce conteaza. nu e subiect de interes national.. nu trebuie sa dea explicatii nimanui...uneori ma intreb de unde atata placere disperata de a arunca cu noroi in oameni, oricine ar fi ei...injuraturi , vorbe aiurea... asta e nivelul de mahala...orice spune e rastalmacit...ce plictiseala!!!!

    0
    1

  • Alex pe 28 Ian 2013, 17:34
    Familia...o simpla parere

    Pentru Andreea si Stefan Banica...sunteti doi comozi, de fapt. In toate familiile noastre( in popor si fac pariu ca si in ale voastre) mama si tata s-au certat uneori dar, familia a ramas familie. Dar in ziua de azi, nu se poate...a facut el sau ea ceva, pac la tribunal...nu pot sa inteleg...oare copiii aia au vreo vina ca voi sunteti inapti pentru a sustine familia si ideea de familie?

    8
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod