Andreea Marin Bănică, spitalizată din nou în Turcia

Andreea Marin Bănică a revenit pentru câteva zile în Turcia pentru un set de analize și recuperare post-operatorie, de această dată la noua clinică Acibadem din Bodrum. Acolo, vedeta de televiziune a urmat tratamente de reflexologie, ședințe de acupunctură și s-a relaxat în centrele de wellness și spa ale modernului complex ale cărui dotări sunt comparate cu cele ale unui hotel de cinci stele.

Andreea Marin Bănică a revenit pentru câteva zile în Turcia pentru un set de analize și recuperare post-operatorie, de această dată la noua clinică Acibadem din Bodrum. Acolo, vedeta de televiziune a urmat tratamente de reflexologie, ședințe de acupunctură și s-a relaxat în centrele de wellness și spa ale modernului complex ale cărui dotări sunt comparate cu cele ale unui hotel de cinci stele.

Andreea s-a întâlnit cu proprietarul lanțului medical Acibadem, Mehmet Ali Aydinlar, unul din cei mai înstăriți și influenți oameni de afaceri din Turcia. Rețeaua are 16 spitale și 9 clinici dotate la nivelul celor mai noi tehlnologii medicale, iar medicii sunt instruiți în cele mai renumite universități de profil din lume, educați să facă față situațiilor de criză (accidente în lanț, dezastre naturale, atentate, presiunea în cazul pacienților din rândul demnitarilor și VIP-urilor, etc).



Mehmet Ali Aydinlar, fostul președinte al Federației de Fotbal din Turcia,  a reușit să transforme Acibadem în sistemul medical privat numărul doi in lume, după fuziunea cu o rețea medicală din Asia.

Andreea s-a retras apoi, timp de câteva zile, alături de fetița ei, Violeta, departe de zgomotul orașului, într-un resort exclusivist situat pe o colină, la 20 de kilometri de Bodrum.

Vedeta a avut parte de un mini-sejur lângă cea mai frumoasă lagună din zonă, unde, mulțumită liniștii totale, a unui peisaj paradisiac și a unei alimentații 100% organice, și-a încărcat complet bateriile și a revenit în țară odihnită și cu putere de muncă pentru ultimele ediții ale emisiunii “Trezește România” de la Realitatea, dar și pentru proiectele umanitare din toamnă.

Clinica Acibadem din Bodrum, inaugurată recent, reprezintă una din destinațiile ideale pentru turismul în scop medical.
“Cu toții știm că internarea într-un spital și orice proces de recuperare este stresant, anxios, astfel că am construit un loc care să nu semene cu un spital clasic, să ofere o atmosferă atât de destinsă încât să contribuie pozitiv la procesul de însănătoșire a pacientului. Am investit mult în design-ul clinicilor și avem, în același timp, cea mai bună rezervă de medici, peste 2000 la număr, 11.000 de angajați și 70 de săți de operație”, declară Mehmet Ali Aydinlar.

Având în vedere că este situată în Bodrum, steaua zonei de coastă a Turciei, clinica Acibadem a devenit destinație pentru pacienții din Europa, dar și America și Asia, care vor să îmbine tratamentul operatoriu cu un mini-sejur relaxant, ținând cont că discreția este o condiție esențială pentru VIP-uri.

“Merg la Bodrum în fiecare an, în vacanță, de ani buni. Este un loc de care m-am atașat pentru că oferă condiții excelente familiilor cu copii.
Cum timpul liber pe care îl am la dispoziție este întotdeauna limitat, conceptul turismului medical mi se pare foarte avantajos: îmbini plăcutul cu utilul și cu atenția de care au nevoie trupul, sufletul și mintea ta. Eu am avut ceva probleme de sănătate și nu am acordat destul de mult timp recuperării. La trei zile după operație eram în avion pentru că seara urma să prezint emisiunea în direct. Mă bucur că Acidadem există acum și la Bodrum, Astfel, nu am fost nevoită să aleg între sănptate și vacanță, ci le-am îmbinat într-un mod fericit și am profitat de ocazie să fac și un interviu special despre care vă voi spune la momentul potrivit”
, declară Andreea Marin Bănică.



Acibadem Healthcare Group este primul Grup pentru îngrijirea sănătății care are de la Ministerul Educației aprobarea de a-și deschide propria universitate academică, prima înființată în Turcia de către un Grup medical.

Din 2003, Compania Acibadem este afiliată la Harvard Medical International, o instituție cu renume mondial în ceea ce privește instruirea medicala şi serviciile, ceea ce permite atât schimbul de experiență în domeniul expertizelor şi tehnologiilor de cunoaştere, cât şi sporirea instruirii şi antrenamentului profesional al personalului.



Prin aceasta cooperare şi schimb de cunoştinte tehnice, pacientii, beneficiind de aceleaşi tehnologii, pot primi aceleaşi ingrijiri medicale ca în marile clinici din lume.

Pentru România, Acibadem reprezintă o alternativă mai ieftină, însă la fel de eficientă, la clinicile mari din Austria, Germania și Elveția.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod