Andreea Mantea l-a iertat pe Ştefan Stan

Vedeta TV a anunţat luni seară, la Kanal D, că-l iartă pe Ştefan Stan, deoarece înţelege că el a cedat ispitei.

Vedeta TV a anunţat luni seară, la Kanal D, că-l iartă pe Ştefan Stan, deoarece înţelege că el a cedat ispitei.

"Pe mine m-au înşelat toţi bărbaţii cu care am fost. Nu a fost nici măcar unul care să nu mă înşele", a spus ea. "Vin acasă şi văd că primeşte pe Facebook câte patru-cinci-şase propuneri indecente de la fane care îi spun explicit ce i-ar face. Sunt femei care au copii acasă. Nu are cum, ca bărbat, să nu o ia mintea razna. Pentru cinci minute de...", a explicat Andreea Mantea.

"Eu îl iert, l-am iertat, dar acum totul ţine de încredere. Dormim separat", a mai spus ea.

Mantea a spus că a mai fost certată cu Ştefan Stan, dar supărarea nu poate ţine mult, pentru că îl iubeşte: "Stă unul lângă altul două ore, nu vorbim, după care ne împăcăm".

"În media e multă răutate, nu e totul roz. Sunt articole scrise de ziariste, femei care au fost refuzate de Ştefan, iar acum el suferă din cauza lor", a mai spus ea.

Andreea Mantea şi Ştefan Stan s-au cunoscut la sfârşitul anului trecut, chiar înainte de Revelion.
La doar două luni de relaţie, însă, au apărut primele probleme.
Cei doi şi-au aruncat vorbe grele la TV şi s-au despărţit temporar, pentru că Ştefan nu a fost alături de Andreea la spital, atunci când ea avea nevoie, notează ziarul Click!.
Ei s-au împăcat în preajma Zilei Îndrăgostiţilor, iar acum câteva săptămâni artistul i-a dăruit Andreei inelul de logodnă şi cei doi au anunţat că se vor căsători după Paşte.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Aprilie 2013
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rayssa pe 2 Mai 2013, 01:25
    relatii

    ee asta asa e, poate toti trecem prin asa ceva si femei si barbati, si pana la urma aflam sau nu, dar aici nu are nicio legatura faptul ca andreea mantea si stefan stan s-au inselat si faptul ca ea arata ca din plastic si el e un vagabond, in primul rand trebuie sa apara ingrijita, aranjata si machiata, pt ca lucreaza in televiziune si asta asa e, nu poate aparea acolo imbraca-ta oricum si decolorata....

    0
    0

  • LuLu pe 2 Mai 2013, 01:20
    andreea mantea si stefan stan

    e adevarat ca barbatii gandesc cu creierul din pantaloni cand vad femei frumoase, si da poate fi adevarat ca daca a inselat-o o data poate sa o insele si a doua oara si a treia si etc. dar totodata poate sa se opreascansi sa fie totul bine...

    1
    0

  • Elianna pe 1 Mai 2013, 13:49
    Stan si...Mantea (Bran :))) )

    O ...proasta! O sa-i faca asta (adica o s-a insele) iar si iar! Si atunci o sa vedem iar in tabloide "nenorocirea" A.Mantea! Ala ,daca nu e in stare sa-si tina pantalonii pe el acum,cand relatia este proaspata si se presupune ca iubirea e sincera...ce-o sa faca mai tarziu ?????

    3
    0

  • Livia pe 30 Apr 2013, 15:42
    ....

    2 limitati pe care-i urmaresc o mare gloata de alti limitati!!!

    5
    0

  • Lorena pe 30 Apr 2013, 13:40
    falsi amandoi!!!!!

    nu stiu ce sa mai faca pentru a li se da atentie,mumai minciuni si prefacatoriii,ea arata de parca ar fi din plastic si el un vagabond!

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod