Andreea Ibacka: "În Paris lumea îşi taie unghiile în metrou"

Revenită recent dintr-o călătorie peste hotare, soţia lui Cabral a fost şocată de comportamentul oamenilor pe stradă sau în mijloacele de transport în comun.
"În ultimii ani - mulţumesc lui Dumnezeu - am reuşit să călătoresc şi să văd câteva locuri tare frumoase. Mai aproape sau mai departe de casă. Şi am observat că noi, românii, suntem altfel. Din multe puncte de vedere", a scris Andreea Ibacka pe blogul său.

Soţia lui Cabral a făcut câteva comparaţii între ceea ce a surprins-o afară şi ceea ce fac românii. "Inevitabil, am reţinut comportamente extreme, gesturi altfel şi am făcut comparaţii. În timp ce 'ciudaţii' noştri sunt cei care returnează un portofel găsit, cei care nu se grăbesc în trafic sau cei care muncesc de plăcere, ciudaţii lor sunt din alt aluat."

Actriţa a dat câteva exemple nu tocmai plăcute pe care le-a întâlnit în călătoriile ei. "În Paris lumea îşi taie unghiile de la picioare în metrou, în văzul tuturor, la Londra fetele umblă pe stradă şi cu transportul în comun chiar şi în costum de baie şi tocuri, la Los Angeles oamenii îţi zâmbesc şi te salută chiar dacă nu te cunosc, iar la Amsterdam moda e mai subiectivă ca oriunde. Şi nimeni nu-i arată cu degetul, nu râde sau nu şuşoteşte pe la colţuri", a scris Andreea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod