Andreea Esca, poză amuzantă pe Facebook

Vedeta Pro TV a reuşit să-și încânte prietenii virtuali după ce a postat pe pagina ei de Facebook o imagine foarte amuzantă.

Andreea Esca a fost fotografiată pe bancheta din spate a maşinii, alături de un imens urs de pluş.

"Bună dimineaţa! Ia uite cine mă aşteptă în mașină...", a scris prezentatoarea Știrilor Pro TV.

Reacţiile prietenilor ei virtuali nu au întârziat să apară. În 30 de minute, imaginea a primit peste 1.000 de like-uri și 30 de comentarii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Ianuarie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • tanase marian pe 27 Ian 2013, 18:23
  echivalare a murdariei,,.

  excelentele voastrepe aceasta faptura murdara o echivalez cumv cu un ,,europarlamentar guralivo...maladiv,, care se lauda ca stie 11 limbi straine si asemenea mizeriei de femeie a vorbit ca ultimul puscarias,,. paine si circ asadar din belsug,,.... crapati an voi,,.

  0
  2

 • tanase marian pe 27 Ian 2013, 18:19
  afara cu circul si disgratia,, afara din tara,,...

  excelentele voastre, eu as dori ca sa se legifereze candva an romania,, urmatoarele,,.asadar daca un asa zis vip,,.greseste urat anb fata natunii sale sa i fie interzis sa mai apara candva,,. aceasta esca a vorbit odata atat de urat si murdar ancat echivala cu ultimii puscariasi,. gata cu circul de doi lei afara cu gunoiul murdar dintr o tara distrusasistematic,,. de cate ori o vad simt ca mi se antoarce stomacul pe dos,,.

  0
  2

 • andreeaa pe 25 Ian 2013, 14:28
  urs

  si ce e amuzant la poza asta? e un cadou care e problema? nu stiti cum sa mai faceti articole si va legati de oameni aiurea...

  5
  1

 • Juravle Cristian pe 25 Ian 2013, 11:48
  Coca-Cola

  Hahaha, a castigat un urs de plus de la Coca Cola.

  3
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod