Andreea Esca petrece Paştele acasă, cu familia

Vedeta de televiziune a declarat pentru revista The One că ţine foarte mult la respectarea tradiţiei de a petrece Paştele în familie şi abia aşteaptă să guste friptura de miel pregătită de mama sa.
"Voi petrece Paştele acasă, cu familia. Abia aştept friptura de miel. Tata este responsabil cu adusul mielului, fiindcă el ştie din ce rasă trebuie să fie mielul ca să fie gustos... iar mama îl găteşte cu nişte cartofi la cuptor. Nu mai povestesc despre asta că mor de poftă! Ca şi tradiţie de Paşte, cel mai mult ţin să fim în familie. Când eram adolescentă, mă enerva că trebuia să stau până la miezul nopţii cu ai mei, că nu plecam mai repede cu prietenii la bairam, dar acum înţeleg...
În ceea ce priveşte vopsitul ouălor, Alexia, fiica mea, şi mama sunt specialistele. Lipesc abţibilduri pe ouă, le pictează şi folosesc încă tradiţionala metodă cu frunza de pătrunjel, pentru model",
a declarat Esca pentru The One.

Pe de altă parte, Laura Cosoi va merge de Paşte acasă la familia ei, la Iaşi, dar şi acasă la iubitul său, Cosmin, la Târgu-Mureş. "De-abia aştept să mă bucur de momentele speciale petrecute cu familiile noastre! În fiecare an merg la slujba de Înviere, apoi luăm masa.
Cel mai important este că suntem împreună. Mama pregăteşte, de obicei, masa de Paşte... şi cu siguranţă mă va răsfăţa şi anul acesta. Eu, de Paşte, mănânc tot salate şi nu fac excese culinare. Dar, probabil, de pe masa de Paşte nu va lipsi tortul de mere"
, a spus Laura Cosoi.

Actriţa Diana Dumitrescu a declarat că de Paşte va fi alături de nepoţica ei. "Iar în prima zi de Paşte mă veţi vedea într-o ediţie specială a emisiunii «De Suflet», de pe ProTV Internaţional, în care o voi avea ca invitată pe Dana Rogoz.
Cât despre tradiţiile de Paşte - mai ales că sunt ani în care nu s-a întâmplat asta - cel mai important lucru pentru mine este să fiu împreună cu oamenii dragi. În ceea ce priveşte masa de Paşte... anul acesta nu vreau să intru în bucătărie! Aştept cu nerăbdare friptura de miel făcută de tata şi ouăle roşii pe care le vopseşte mama"
, mai spune Diana Dumitrescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod