Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe Radu Banciu

Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a dat în judecată postul B1 TV şi pe Radu Banciu, realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu“ pentru afirmaţiile pe care realizatorul le-a făcut la adresa ei, informează site-ul paginademedia.ro.

Radu Banciu a comentat într-o emisiune din luna mai că "Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcţie. Şi-a găsit bărbaţi bine situaţi care să o propulseze".

El a mai vorbit şi despre o presupusă relaţie cu Dan Diaconescu, patronul OTV.

"Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi. Pe domnul Dan Diaconescu nici măcar nu-l cunosc, nici nu l-am văzut în viaţa mea. Dar asta e doar una dintre mârşăviile pe care le-a spus şi nu poate rămâne aşa. El atacă foarte multă lume şi nu poţi să-ţi clădeşti succesul în felul acesta. Mi se pare foarte grav ce a făcut şi nu puteam să trec peste asta“, a declarat Andreea Berecleanu pentru paginademedia.ro.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Septembrie 2012
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Man pe 21 Ian 2014, 13:48
    albinuta infuriata

    Ce este neadevarat in comentariul lui Banciu de a pierdut procesul ? Poate a fost amendat pentru ca a spus adevarul ! Se stie ca adevarul scandalizeaza si infurie lumea . A facut-o "albinuta", care-i problema ? Dupa cum arata nu cred ca barbatii n-au ajutat-o !

    1
    0

  • asas pe 15 Iul 2013, 16:37
    asas

    Ba fratilor e parodie are voie sa zica aproape ce vrea el...Cand erau in puii mei la antena 1 i-a dat cineva in judecata ?

    5
    2

  • ZOE pe 26 Mai 2013, 09:33
    ERATA

    Daca nu diaconescu, popescugeorgescuionescu sau poate .......hai ma tanti nu te situa in gloata "foarte multa lume" ca mata esti unica si daca nu erai bautoare "de suc"candva ramaneai o doamna asa cum credeam ca esti-un fel de unicat pe la antene- si nu reactionai.Acum pare ca vrei sa faci corectii :nu diaconescu ci icsulescu .......

    4
    2

  • Alex pe 8 Mar 2013, 08:30
    Femeie inteligente

    In aproape toate domeniile o femeie nu ajunge cunoscuta doar pentru ca e inteligenta . . . Destul de dificil sa fie . Si chiar daca ar ar fi nu i s-ar permite sa ajunga sus . Dar ca sa ajunga sus , Andreea Berecleanu , a inceput de JOS . Daca as fi spus ca a inceput de la CAP ar fi ilogic ... sau nu . Cert e ca de undeva tot a inceput pentru ca e evident ca ii cam sta Banciu in gat . ..

    12
    1

  • liusa pe 19 Dec 2012, 13:26
    despre Banciu

    sunt de acord cu Victor, este singura emisiune la care ma uit non-stop, din ea ma informez si sunt la curent cu multe chestii,inclusiv politice. Banciu vorbeste liber, este o placere sa-l asculti si chiar te si distreaza. Are o vasta cultura generala, si sunt fantastice cunostintele sale geografice, la care face adesea trimiteri, chiar daca se mai informeaza inainte de emisiune, in ziua de azi si la emisiunile care se dau la TV, este ceva mai rar intalnit. Cine stie sa guste ironia, glumele bune, cine mai are ceva cultura generala, cine agreaza un Pamflet, cred ca-i place si emisiunea "lumea lui Banciu".

    17
    3

  • ilona pe 13 Oct 2012, 12:41
    pamflet nu e sinonim cu marlaneala gretoasa de chelios impotent ca banciu

    bravo andreea... eu cred ca radu banciu s-a insurat cu o curva urata, proasta si nespalata si are copil gandicapat mintal... altfel nu iteleg ce are cu monica si cu andreea si cu fetele frumoase ???

    4
    15

  • victor pe 26 Sep 2012, 06:51
    emisinea e un pamflet si daca prezentatoarea nu intelege nimic

    ne-am lamurit cata inteligenta zace in capul ei.Mde,isi permite de cand sotul e pe cai mari.Si.....sa mai vada si cei de la antene care de cand exista ne balacaresc in noroi,cum este.Nu le place,nu?dar ei ca isi bat joc de price pe lumea asta?aia sunt jurnalisti?au facut jurnalismul de ras,si prezentatoarea mai bine s-ar uita la Badea ce face si ce scoate din gura!Sa-si vada de treaba,o credeam ca e mai doamna dar...............deceptie !Radu Banciu e un om destept cu emisiunea cu cel mai mare rating din Romania.Sa numai fie invidiosi,sa puna mana pe o carte si sa-s mai faca cultura!si il vor intelege !

    10
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod