Andreea Berecleanu, despre motivul pentru care a divorțat de Zaharescu

Cei doi au fost căsătoriți timp de 15 ani. După despărțirea lor, survenită acum doi ani, ei au păstrat discreția asupra motivului pentru care au ajuns la divorț.

Prezentatoarea TV a recunoscut însă că nu se mai înţelegeau şi că resimțea o presiune insuportabilă. "La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea și ăsta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simțit bărbatul în relație, că eu dețin frâiele și cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta și se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine.

Cred că fiecare trebuie sa rămână în rolul lui iniţial", a mărturisit Andreea la Antena Stars.

Cred că oficializarea ar fi binevenită, mă simt perfect ca femeie măritată, dar şi ca iubită fără acteAndreea Berecleanu
La scurt timp după despărțirea de Andrei, vedeta şi-a refăcut viaţa alături de medicul estetician Constantin Stan. Ştirista a povestit că relația lor s-a întemeiat treptat. "Cu siguranţă una dintre calităţile lui este felul în care comunică.
Apropiat, cald, un tip de comunicare emoţională reală. Şi potrivirile..."
, a spus Andreea Berecleanu, citată de Ok! Magazine.

Andreea a dat de înţeles că i-ar plăcea să poarte din nou rochia de mireasă, dar a precizat că nu se grăbeşte: "M-am măritat devreme şi a durat 15 ani. Cred că oficializarea ar fi binevenită, mă simt perfect ca femeie măritată, dar şi ca iubită fără acte. Dar nu mă gândesc la asta acum, atât timp cât lucrurile merg ca într-o familie, adică suntem o adevărată familie.
Încă de anul trecut locuim cu toţii şi Constantin se implică 100% în creşterea şi educaţia copiilor. De multe ori, vor să meargă nu­mai cu el în weekend. Se bat pentru atenţia lui, cu atât mai mult fiindcă le lipseşte, el ajungând seara destul de târziu, după operaţii."

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod