Andreea Berecleanu a câștigat procesul cu Radu Banciu

Realizatorul TV plăteşte pentru afirmaţiile făcute în emisiunea lui de la B1 TV. Vedeta l-a dat în judecată şi a câştigat procesul intentat la Judecătoria Sectorului 1.
Banciu a afirmat, în luna mai 2012, că vedeta de la Antena 1 "a umblat din floare-n floare pentru o funcţie. Şi-a găsit bărbaţi bine situaţi care să o propulseze". Comentariul a fost făcut în condiţiile fostul ei soţ, Andrei Zaharescu, a fost numit în funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului, notează site-ul paginademedia.ro.

Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu", iar joi, 5 decembrie, justiţia i-a dat dreptate vedetei TV.

"Admite în parte acţiunea precizată.
Obligă pârăţii în solidar la 30.000 lei despăgubiri. Obligă pârâţii la exprimarea de scuze în mod public faţă de reclamanta prin publicarea unui articol, pe cheltuiala proprie, pe prima pagină a doua cotidiane şi în cadrul emisiunii <<Lumea lui Banciu>>. Cu recurs în 15 zile"
, se arată în comunicatul Judecătoriei Sectorului 1.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Decembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vica pe 13 Ian 2014, 18:07
    prostia

    normal,ca procesu a fost castiga,pentruca Banciu,este prea prost,numai la B1tv poate lucra,unul ca iel.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod