Andra este din nou însărcinată. Va avea o fetiţă!

Cântăreaţa şi soţul ei, Cătălin Măruţă, au anunţat că se pregătesc să devină pentru a doua oară părinţi. Cântăreaţa este însărcinată în cinci luni şi a plâns de fericire când a aflat că va fi din nou mămică.

Cea mai mare dorinţă a familiei Măruţă este pe cale să se împlinească. Andra şi Cătălin Măruţă vor deveni părinţi în această vară, solista fiind însărcinată în cinci luni. Deşi s-a zvonit în repetate rânduri că artista este însărcinată, de data aceasta nu mai încape niciun dubiu, sarcina fiind destul de avansată.

Din ce ne-a spus medicul, 90% va fi fetiţă.
Am plâns de fericire atunci când am auzit, când am facut ecografia. Nu îndrăzneam să sper
Andra
"Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împart cu voi acest lucru... Sunt însărcinată din nou, în aproape cinci luni! Iertare ca nu v-am spus mai devreme, dar câteodată nu sunt în stare să-mi spun nici mie aşa ceva, de teamă că mă voi trezi şi voi constata că totul a fost doar o poveste frumoasă a somnului meu.
Dar e adevărat !!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară!... Vă voi mai povesti cum decurge totul, vă promit! Şi vă doresc să fiţi cel puţin la fel de fericiţi ca mine, toată viaţa voastră!..."
, a scris artista pe pagina ei oficială de socializare, marţi dimineaţă, la prima oră.

Cătălin Măruţă este şi el foarte fericit după ce a primit cel mai frumos dar de ziua lui: "În iulie, se va naşte fiica mea! Da, aţi citit bine.
Am tăcut până acum, am respectat discreţia Andrei, dar azi vă spun, cu tradiţionalul orgoliu patern, că soţia mea e însărcinată din nou şi, spre bucuria lui David, de data aceasta vom aduce acasă o fetiţă! Am deja o inimă în plus, o dragoste în plus!...
E un sentiment extraordinar, aproape imposibil de expus in cuvinte!
Vă mulţumesc pentru că mereu sunteţi alături de Andra şi de mine!"
, a scris Cătălin Măruţă pe Facebook.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SORELL RATA pe 26 Mar 2015, 15:12
    urare

    Felicitari ! Sa nu va opriti la doi ,mai faceti macar unul sa ne ajungeti pe noi. Bucuria noastra este mare mai ales ca ai vostrii copii au aceleasi nume cu ai nostrii, David, Maria si sa speram si la un Andrei. Toate gandurile noastre bune din partea tripletilor si familiei Rata din Resita !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod