Andra este din nou însărcinată. Va avea o fetiţă!

Andra şi Cătălin Măruţă vor avea încă un copil


Dar e adevărat !!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară!Andra
Andra nu a avut probleme în primul trimestru de sarcină, dar a povestit pentru revista Ciao! că au fost perioade în care nu a putut să mănânce din cauza greţurilor care nu îi dădeau pace.

"Ni s-a împlinit o dorinţă uriaşă, acum savurăm fiecare moment al aşteptării, venirea pe lume al noului bebe. E o senzaţie pe care numai o femeie însărcinată o poate înţelege.

I-am spus lui Cătălin într-un mod foarte firesc, nu am pus în scenă vreo piesă de teatru. La un minut după ce am aflat eu, i-am spus şi lui. Ne-am bucurat nebuneşte şi acesta a fost momentul zero, clipa în care am pornit pe un alt drum frumos. Am avut greţuri la început, dar nu cine ştie ce. În limite normale. Este adevărat că au existat zile în care am preferat să mănânc numai salate, pentru că altceva nu am putut", a spus vedeta pentru Ciao!

Andra şi Măruţă au aflat recent că vor avea o fetiţă.
"Din ce ne-a spus medicul, 90% va fi fetiţă. Am plâns de fericire atunci când am auzit, când am facut ecografia. Nu îndrăzneam să sper. Voiam doar să am un copil sănătos, indiferent ce va fi, dar când am auzit cuvântul magic «fetiţă», n-am mai reuşit să-mi opresc lacrimile de emoţie. Şi încă ceva... când am primit vestea că este fetiţă era ziua lui Catalin...pe 27 ianuarie", a mai spus ea pentru revista Ciao!

Andra şi Cătălin Măruţă mai au un băieţel în vârsta de patru ani. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SORELL RATA pe 26 Mar 2015, 15:12
    urare

    Felicitari ! Sa nu va opriti la doi ,mai faceti macar unul sa ne ajungeti pe noi. Bucuria noastra este mare mai ales ca ai vostrii copii au aceleasi nume cu ai nostrii, David, Maria si sa speram si la un Andrei. Toate gandurile noastre bune din partea tripletilor si familiei Rata din Resita !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod