Adela Popescu, fotografii deşucheate la piscină

Aflată în vacantă în Thailanda, vedeta s-a lăsat fotografiată în ipostaze sexy, aşa cum publicul nu a văzut-o niciodată.

Într-o postare intitulată "Fotografii deşucheate", ea a explicat cum a ajuns să facă aceste poze, pe care le-a publicat pe blogul său.

"Eu, Dana, Laura, Alina şi Ada avem un grup pe WhatsApp pe care debităm tot ce ne trece prin cap. Laura a şi cronomentrat o discuţie de-a noastră şi într-un minut se dăduseră 80 de mesaje. Desigur, putem şi mai mult. E, într-una din zilele în care în Bucureşti plouă, iar în Thailanda erau 30 de grade, le-am trimis, ca să le fac în ciudă, o poză de la piscină cu fundul meu bronzat.

:)))", a povestit Adela.

"Au urmat mesaje gen: <<deci ne tratezi cu fundul>>, <<te doare în fund de noi>>, <<să mă pupaţi undeva...>>" etc. Apoi, pe private, primesc un mesaj de la Dana în care îmi spune să pun mâna să-mi fac nişte poze în costum de baie acum, că cine ştie ce burgeri îmi ies în cale şi nu voi mai putea. Şi cum în postura asta nu mă pot lua chiar în serios, Ioana a prins momentul şi mi-a tras câteva poze cu telefonul când mă prosteam.
Şi dacă tot le am, de ce să nu vi le arăt şi vouă?"
, a povestit vedeta.

 

Foto: http://www.adelapopescu.eu

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod