Anastacia va cânta din nou în România

Anastacia a mai cântat la București în 2009


Vocea Anastaciei este considerată de MTV Asia "un miracol", întrucât ea este specifică persoanelor de culoare. De asemenea, Anastacia este considerată de unii fani "o Janis Joplin modernă", în timp ce publicaţia The New York Times o socoteşte ca fiind un artist charismatic şi un "fenomen vocal".

Cântecul de debut al artistei, "I'm Outta Love", combină elementele muzicale din stilul dance şi cel funk.

Muzica inclusă pe albumele "Not That Kind" şi "Freak of Nature" se încadrează în genul pop, însă majoritatea compoziţiilor de pe acestea includ influenţe din stiluri diferite. În urma experienţei cancerului mamar, Anastacia a simţit nevoia de a se reinventa, dând naştere stilului "sprock", o alăturare de elemente muzicale specifice muzicii pop, rock şi soul. Cel de-al treilea album, "Anastacia", este dominat de acest stil, la el adăugându-se influenţele muzicii R&B.

Biletele pentru concertul din data de 29 iunie vor fi puse în vânzare de miercuri, prin Eventim, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas, precum şi online, prin www.eventim.ro.
Până pe 10 martie, se vor putea achiziţiona bilete la preţuri speciale, care diferă în funcţie de categorie: VIP - 400 de lei, categoria I - 350 de lei, categoria a II-a - 300 de lei, categoria a III-a - 200 de lei.

Anastacia a mai concertat în România, în septembrie 2009, la Sala Polivalentă din Bucureşti.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod