Anamaria Prodan și-a scos silicoanele din cauza unui nodul la sân. Prima declarație a vedetei după operație

Vedeta a explicat care a fost motivul pentru care a renunțat la implanturi după 15 ani și a mărturisit că se simte foarte bine după operația suferită.
"Mi-am scos protezele datorită faptului că am avut în familie caz de cancer la sân și pentru că în urma unui control am descoperit un nodul. Am discutat cu profesorul Murat căruia i-am explicat că am hernie de disc și că durerile de spate sunt foarte mari. Împreună am hotărât ca este foarte bine să-mi scot protezele", a scris ea pe Facebook.

Anamaria Prodan a precizat pe pagina sa de Facebook că nu suferă de cancer și că decizia sa de a renunța la silicoane a fost luată de comun acord cu soțul ei, Laurențiu Reghencampf și cu doctorul turc care a operat-o, Murat Topalan.

"Nu am cancer, cum se vehiculează, nu am absolut nimic.
Daca ai proteze NU înseamnă ca faci cancer. Am avut 15 ani proteze si nu am pățit absolut nimic. Decizia am luat-o, repet, cu profesor DR Murat Topalan de la clinica din Istanbul și cu soțul meu pentru motivele mai sus menționate. Dacă pe viitor o să-mi doresc alt implant nimic nu ma oprește!"
, a adăugat ea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod