Wiener Wurst – primul restaurant austriac cu un concept unic în România!

Zilele trecute, pe strada Franceză, la numărul 7, şi-a deschis uşile un loc rupt din inima Alpilor, unde tradiţia şi gustul autentic austriac fac casă bună cu grija faţă de planetă şi mediul înconjurător. Conceptul Wiener Wurst a luat naştere din pasiune şi din dorinţa familiei Lembac de a aduce emblematicul cârnat austriac mai aproape de casă, chiar în inima Bucureştiului.

Pasiunea s-a transformat într-o afacere de familie, unde primează atenţia la detalii şi la calitatea produselor, unde grija pentru ceilalţi şi pentru o lume mai bună ţine cap de listă în secţiunea priorităţi.

„Ne pasă! Nu facem lucrurile pe jumătate!”, este mottoul celor de Wiener Wurst care sunt hotărâţi să ne arate că putem găsi alternativă la prea folositul plastic.
 ”Produsele sunt autentice - gătite după reţete vechi de sute de ani, totul fiind adus direct din Austria -, servite în farfurii din lemn de palmier cu tacâmuri tot din lemn.

Sucurile carbogazoase sunt de la un producator austriac care foloseşte cea mai scăzută cantitate de CO2 şi sunt servite cu pai din spic de grâu. Mai mult, berea este importată de la familii bavareze care respectă tradiţia şi o produc după reţete vechi de secole. Paharele în care este servită berea sunt făcute din tulpină de porumb. Toate tacâmurile sunt de unică folosinţă”, ne povesteşte Marius Lembac, proprietarul Wiener Wurst.
Meniul este unul bogat şi diversificat. Putem găsi şapte feluri de cârnaţi care sunt făcuţi pe grătar cu cărbuni.
Printre specialităţile de renume din Austria, putem aminti Leberkase, mititei austrieci, ştrudel cu mere şi îngheţată de vanilie servită cu sos de dovleac.
Restaurantul este amenajat într-o clădire veche de peste un secol, situată în Centrul Istoric al Bucureştiului.  În unele zone se poate vedea structura originală a clădirii, cu pereţi din cărămidă şi grinzi din lemn. Toată amenajarea este concepută pentru a transpune oaspeţii în atmosfera uni  local vienez.
Cei care vor trece pragul Wiener Wurst vor fi întâmpinaţi de angajaţii restaurantului îmbrăcaţi în port tradiţional austriac, zâmbete şi voie bună, aşa cum le stă bine unor iscusite gazde.

Wiener Wurst se află pe strada Franceză nr.
7, centrul istoric.
Facebook: https://www.facebook.com/wienerwurst.bucharest
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod