Anamaria Prodan a pierdut sarcina

Vestea a fost dată de soţul impresarei, Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul Stelei a anunţat vineri seară, după meciul cu Pandurii Târgu Jiu, câştigat cu 2-0, că trăieşte un moment greu.
Vestea a fost dată de soţul impresarei, Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul Stelei a anunţat vineri seară, după meciul cu Pandurii Târgu Jiu, câştigat cu 2-0, că trăieşte un moment greu.

"Am trecut prin momente dificile în ultima perioadă. Anamaria a pierdut sarcina. A fost operată azi-dimineaţă (vineri - n.r.)", a declarat Reghecampf. El fusese îmbrăţişat de toţi jucătorii după marcarea celui de-al doilea gol, în semn de susţinere.

Anamaria Prodan (40 de ani) era gravidă în trei luni, dar s-a temut de la început că ar putea fi o sarcină cu probleme, din cauza operaţiilor de cezariană anterioare.
Sexy-impresara are două fete dintr-o relaţie anterioară şi un băiat cu Laurenţiu Reghecampf.

"Vă mulţumesc pt. gîndurile frumoase! O să trecem şi peste asta cu bine! Această nenorocire o sa ne întărească şi mai tare şi o să ne unească şi mai mult! Aşa a vrut Dumnezeu! El ştie mai bine dacă e bine sau dacă e rău. Le doresc celor ce ne au vrut răul ,celor ce vorbesc urît de noi şi gîndesc urît de noi un Paşte minunat şi să le pună Dumnezeu multă lumină în suflet! Vă doresc un Paşte fericit plin de lumină!!!", a scris Anamaria Prodan pe Facebook.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Mai 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cEzAA pe 10 Mai 2013, 17:19
    Asta este !!

    La 40 de anii :-jj batrana intradevar dar se spune ca niciodata nu e prea tarziu .. iar daca isi doreste asa de mult un bebe .. ar trebui sa mai incerce odata .Poate va fi cu noroc .;).

    2
    0

  • ion pe 7 Mai 2013, 23:33
    gata,problema nationala!

    nu-I problema.incepe altul.de,mama prostior ii mereu gravida.

    0
    3

  • Simona pe 6 Mai 2013, 17:05
    Capul face, capul trage!

    Daca are trei copii, la ce-i mai trebuie unul?

    1
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod