Amber Rose, o poză scandaloasă

Vedeta a postat pe Twitter două imagini în care își arată burta de gravidă. Una dintre fotografii a provocat însă o controversă neașteptată.

 

Modelul a dorit să le arate fanilor cum arată după o sarcină de 7 luni și a postat pe rețeaua de socializare două fotografii în care i se vede burta foarte mare.

Una dintre poze, în care se vede doar burta, a stârnit însă o mulțime de comentarii printre fani, care au considerat-o indecentă, întrucât se pare că vedeta nu purta nimic pe ea în momentul în care s-a pozat.



Vedeta a fost nevoită să revină cu precizări, ea explicând că din unghiul în care s-a pozat, burta imensă nu mai lasă să se vadă nimic. "Jur că purtam pantaloni scurți, dar burta mea e atât de mare încât nu-i puteți vedea", a scris Amber.

În cealaltă imagine, modelul în vârstă de 29 de ani apare îmbrăcată sumar, cu un top și o pereche de pantaloni foarte scurți, minimalizați și de burta ei imensă.

Amber Rose și Wiz Khalifa s-au cunoscut pe Twitter în 2010 și s-au logodit în martie anul acesta.

Ei au oferit un moment spectaculos în iunie anul trecut, la gala Premiilor BET (Black Entertainment Television Awards), când s-au sărutat foarte explicit.

Cei doi au luat decizia de a se căsători civil peste câteva săptămâni, înainte de nașterea copilului, urmând să organizeze altădată o cununie tradițională, relatează Huffington Post. "O să facem o ceremonie și vom invita familiile, iar ea va putea purta o rochie de mireasa. Dacă vom avea o fetiță, ea va dori să o îmbrace cândva în rochia sa de mireasă, dar dacă e însărcinată, nu va putea face asta", a explicat cântărețul într-un interviu acordat unui post de radio din SUA. "În plus, ea vrea să se îmbete", a mai spus Wiz

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod