Alphaville si Bad Boys Blue concerteaza la Bucuresti

de Nicoleta Tarantus, 3 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Alphaville si Bad Boys Blue concerteaza la Bucuresti

Formatia germana Alphaville revine la Bucuresti, intr-un concert pe aceeasi scena cu trupa Bad Boys Blue, pe 13 octombrie, la Sala Polivalenta din Capitala.

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, www.eventim.ro , precum si in reteaua magazinelor Germanos, Magazinul Muzica, Sala Polivalenta si Unirea Shopping Center, etajul 2, preturile fiind cuprinse intre 40 si 120 de lei.

Ultimul concert sustinut de formatia Alphaville in Romania a fost pe 5 aprilie 2008. Alphaville este o trupa germana de synthpop-rock, care s-a bucurat de o mare popularitate in anii '80. Trupa s-a intitulat initial Forever Young, la fel ca si single-ul ei de debut. In 2008, formatia a realizat un remix al piesei "Forever Young", care a urcat pe primul loc in topurile oficiale australiene.

Anul acesta, Bad Boys Blue celebreaza 25 de ani de activitate, prin lansarea unui dublu album aniversar. Cu aceasta ocazie, formatia pleaca intr-un turneu mondial, care include si Romania. Playlist-ul celor de la Bad Boys Blue include si hiturile "Pretty Young Girl", "You're a Woman", "I Wanna Hear Your Heartbeat", "Lady in Black" si multe altele.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod