Alina Borcea, scoasă din minţi de vestea că Valentina Pelinel e gravidă

Deşi fotomodelul nu a anunţat cine-i tatăl copilului, soţia fostului şef dinamovist a spus despre ea că este o „zdreanţă“ şi o femeie de moravuri uşoare.

Alina (31 de ani), actuala soţie a lui Cristi Borcea (45 de ani), a reacţionat foarte dur când a aflat că Valentina Pelinel (35 de ani) ar fi însărcinată cu fostul şef al echipei de fotbal Dinamo. Alina a mers luni, 4 ianuarie, în vizită la soţul ei, iar în momentul în care a fost întrebată de un reporter de la Antena 1 despre Valentina Pelinel, ea a răbufnit. "O zdreanţă", a exclamat ea. "Noi suntem o familie unită, ne iubim", a adăugat soţia lui Borcea.

"Valentina este însărcinată, ştii ceva despre asta?", a fost întrebarea reporterului.

Replica Alinei a fost extrem de acidă: "Nu ştiu, întrebaţi-o pe ea, eu ştiam că este o stearpă, o femeie de moravuri uşoare. Nu ştiu ce urmăreşte", a răspuns Alina, foarte supărată.

Întrebată de Cristi Brancu, în emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, ce părere are despre replica Alinei Borcea, care a declarat despre ea că este "stearpă", Valentina Pelinel a răspuns: "Nu știu cine a spus așa ceva, dar să spui despre o femeie că e stearpă este un lucru foarte urât.
O femeie nu e stearpă, ci face un copil când vrea Dumnezeu."


Pelinel a mai spus că deocamdată are o sarcină fără probleme și este foarte bucuroasă. "Nu am avut probleme, analizele sunt foarte bune. E un moment dorit și asumat. Nu te joci cu așa ceva."

Vedeta a anunţat că va avea un băiat şi că vrea să nască natural: "Ar fi frumos să nasc natural. Am vorbit cu profesoara mea de sport și îmi spunea că așa ar fi ideal să nasc natural. Așa aș vrea, dacă îmi permite...

Nu vreau să mă dau eroină, dar vreau să nasc natural. Cred că voi naște în România, am un doctor", a spus ea. "Corect va fi să semene cu amândoi. L-am visat cu ochii albaștri, ca mama și bunica mea. Acum că îl am e super că am băiat. Nu mă gândesc la botez. Mă rog să fie sănătos și bine. De petreceri și de alte chestii... Nu am plâns când am aflat că sunt însărcinată, am fost foarte fericită", a mai spus fotomodelul.

"Mișcă, e foarte activ, îi place sportul...
ne place sportul, în general. Nimic nu contează atâta vreme cât ești sănătos și simți minunea în tine. E unicat", a afirmat Valentina. "Nu am ales un nume. Acum este cel mai iubit de pe pământ"
, a adăugat ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod