Alina Borcea, scoasă din minţi de vestea că Valentina Pelinel e gravidă


Valentina Pelinel a anunţat luni că este însărcinată, dar nu a dezvăluit cine este tatăl copilului


Despre tatăl copilului, Valentina s-a mărginit să spună că ea și el și-au dorit acest copil și și-au asumat amândoi această sarcină, nu a fost o surpriză. "E o chestie asumată de ambele părți, amândoi ne bucurăm de acest copil. Niciodată nu se va trezi un bărbat cu mine la ușă cu o astfel de surpriză, să-i spun tam-nesam că are un copil", a mărturisit ea.

Valentina Pelinel a confirmat, luni, că este însărcinată cu primul său copil, precizând că a aşteptat mai mult timp pentru a face acest anunţ, pentru a fi sigură că totul merge bine în privinţa sarcinii sale.

"Sunt foarte fericită să pot împărtăşi cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă şi în acest moment pot confirma această ştire.

Chiar azi am fost la medic şi totul merge perfect, aşa că mi-am dorit să fiţi primii care se bucură împreună cu mine. Ştiu că acum se fabrică multe ipoteze şi scenarii, de aceea am aşteptat să confirm o veste aşa de importantă doar în momentul în care am fost sigură de ea", a anunţat fotomodelul, luni, pe contul său de Facebook.

Valentina Pelinel nu a dezvăluit cine este tatăl copilului, precizând că, la întoarcerea sa în ţară, va spune mai multe "despre acest eveniment minunat" din viaţa sa.

Vedeta a fost căsătorită timp de şapte ani cu fostul deputat Cristian Boureanu.
Cei doi au divorţat în 2014.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod