Alexandra Stan, o nouă schimbare de look

Cântăreaţa și-a revenit după experienţa traumatizantă a bătăii primite de la fostul său iubit şi manager, Marcel Prodan.

După ce a renunţat la părul blond, tunzându-se scurt şi vopsindu-se şatenă, Alexandra  şi-a pus extensii de păr, în nuanţe de blond platinat şi blond auriu, scrie site-ul realitatea.net.

Pentru ca schimbarea sa de imagine să aibă efect asupra fanilor, vedeta a decis să pozeze topless, folosindu-şi părul pentru a-şi acoperi bustul. Totodată, ea le-a promis fanilor săi de pe Facebook o mare surpriză, spunând că nici nu-şi imaginează ce li se pregăteşte.

În vârstă de 24 de ani, Alexandra Stan a lansat primul ei single, "Lollipop (Param Pam Pam)", în 2009. Al doilea single, "Mr. Saxobeat", s-a bucurat de un succes internaţional uriaş, devenind un hit şi fiind inclus în topuri muzicale din ţări precum Noua Zeelandă, Marea Britanie, Australia, Canada şi SUA. Şi-a lansat albumul de debut, "Saxobeats", în august 2011. În 2012, ea a lansat piesa "Lemonade", înregistrând aproape 47.000.000 de vizualizări pe YouTube în mai puţin de 10 luni, notează Mediafax.

Cântăreaţa a ajuns la spital, în luna iunie, cu vânătăi şi echimoze, după ce a fost bătută de managerul ei Marcel Prodan, pe marginea unui drum naţional din Constanţa, un echipaj de poliţie intervenind pentru a o ajuta pe tânără.

Avocatul Alexandrei Stan a depus o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanţa împotriva managerului ei artistic, Marcel Prodan, pentru şantaj. În plângerea respectivă, Alexandra Stan îl acuză pe Marcel Prodan că, în zilele de 14 şi 15 iunie, a ameninţat-o şi a lovit-o pentru a o determina să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator este bărbatul.
Procurorii DNA au început apoi urmărirea penală în cazul lui Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, sub acuzaţia de şantaj.

În noiembrie, Alexandra Stan a lansat, la Colegiul Naţional de Arte "Dinu Lipatti" din Capitală, o campanie împotriva violenţei în familie, intitulată "Nu bate! Mai bine cântă!".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod