Mădălina Ghenea, în lacrimi la ginecologie

O femeie susţine că ar fi văzut-o pe actriţa plângând, la secţia de ginecologe a unui spital din Milano. Mădălina era împreună cu noul ei iubit, Michael Fassbender, care o consola.

Informaţia a fost furnizată publicaţiei italiene Le Vipere de către una dintre cititoare, care se afla în clinică chiar în timpul vizitei celor două vedete.

"L-am întâlnit în această dimineaţă pe Fassbender împreună cu iubita lui. Este drăguţă. Am recunoscut-o pentru că cineva i s-a adresat pe nume - Mădălina (am căutat cu Google şi am văzut că este o actriţă de origine română). Mă aflam în Mangiagalli (spitalul pentru copii) cu fetiţa mea, chiar în secţia de pediatrie/ginecologie.

Cei doi au venit în mare grabă, cel mai probabil de la camera de gardă (asistenta a spus "cod roşu")", susține femeia.

"Nu am stat prea mult să îi urmăresc, pentru că, fără îndoială, nu treceau prin momente tocmai fericite. Îndată ce a ieşit din cabinet, ea a început să plângă, iar el era vizibil încordat, dar a început să o consoleze. Nu vreau să ghicesc de ce se aflau acolo, dar sunt puţine variante de răspuns...", a mai scris cititoarea revistei Le Vipere.



Românca în vârstă de 25 de ani are o relaţie cu actorul irlandez de origine germană Michael Fassbender, cu 11 ani mai în vârstă decât ea.

Cei doi au fost fotografiaţi recent de paparazzi, pe străzile din Milano.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod