Alexandra Stan: "Dumnezeu iartă, eu am făcut plângere penală"

Cântăreaţa a trimis o scrisoare presei, în care vorbeşte, pentru prima dată, despre tot ce s-a spus pe seama sa după ce a fost victima agresiunii fostului ei manager, Marcel Prodan.
"Dragi prieteni și iubitori de muzică, vă trimit aceste rânduri după o tăcere cam lungă, dar extrem de necesară într-o perioadă dificilă pentru mine. Mulțimea de știri neadevărate, de informații calomnioase precum și zvonurile vehiculate în unele publicații mă obligă să spun stop și să vă trimit aceste clarificări. Am decis să vorbesc în numele meu și să vă anunț lucrurile importante care ar putea să vă intereseze. Primul și cel mai important este că incidentul pe care îl cunoașteți se află în cercetarea organelor de anchetă.
Eu am depus o plângere penală și nu am de gând să o retrag, indiferent ce va susține Marcel Prodan. Știrile care au vehiculat altceva țin de greșeli de documentare sau chiar de o încercare de a minimaliza gravitatea faptei"
, a precizat Alexandra Stan.

Vedeta a mai scris că informaţiile despre participarea sa la diverse evenimente sunt false, iar multe declaraţii care i-au fost atribuite şi publicate în presă nu-i aparţin: "Doresc foarte mult să clarific și alte câteva lucruri care mă privesc. Începând din luna iunie, nu am confirmat participarea mea la nici un eveniment muzical.
Nu aveam cum și nici nu m-am gândit la așa ceva. Multe articole au vehiculat participarea mea la anumite concerte. Cine să angajeze asemenea participări și cine să mă reprezinte câtă vreme relația mea cu fostul meu manager a devenit dosar de cercetare a organelor în drept? Pe unele site-uri și rețele de socializare se fac tot felul de declarații în numele meu. Vă asigur că nu sunt ale mele. De altfel, eu nu am o pagină de Facebook pe care să postez ultimele noutăți. Și nici nu fac afirmații calomnioase pe seama nimănui, indiferent că este vorba de spațiul virtual, de ziare și de reviste, din țară sau din străinătate.
De aceea, atunci când aveți nevoie de o noutate sau de o clarificare, vă rog să mă contactați. În momentul în care voi avea un ofițer de presă, un manager, un grup care să mă ajute în comunicarea cu voi, veți afla cu siguranță numele acestor persoane. Dar tot de la mine!".

Alexandra Stan a anunţat că se va implica şi într-o campanie socială, despre care nu a dorit însă să dea mai multe detalii acum. "Incidentul cunoscut și perioada grea care a urmat m-au pus serios pe gânduri. Care este datoria mea, ce fac mai departe și cum acționez? La aceste întrebări am răspuns într-un singur fel.
Este mai bine să previi decât să te aperi sau să ataci. Acest adevăr m-a determinat să mă implic și într-o campanie socială. Mă aflu pe finalul pregătirii materialelor de comunicare și în scurt timp vă voi invita să vă ofer mult mai multe detalii extrem de interesante"
, a scris cântăreaţa.
 
 
Foto: Mediafax 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Septembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mr C pe 27 Sep 2013, 04:00
    De la Lollipop la maciuca

    wow... incredibil, in ce hal poate sa ajunga un star international. De la acea persoana dezinvolta, avand un sex appeal debordant, a devenit persoana banala caftita, tumefiata, timorata si adusa de umeri ca un pui de Gostat de pe vremea lui Ceausescu invinetit si chircit in vitrinele Avicola sau Gostat. Nu prea stiu cine-i acest manager(peste) Marcel Prodan, si daca a fost sau nu cel care a lansat-o, dar este cert ca el este o nulitate in fata fanilor Alexandrei. De fapt gunoiul asta de "manager" merita niste executii orale si anale cu bile de la baietii care se stiu prin puscarie. Fraiere esti un ratat. Rahatule fa-ti bagajele si dispari de pe planeta asta. Alexandra nu te lasa influientata si intimidata de scarnavul asta, fa-l praf si trage apa dupa el. Bafta!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod