Alex Velea a divorţat oficial

Alex şi Ana au divorţat, iar artistul este oficial un bărbat liber. Fosta soție a primit suma promisă, 20.000 de euro, însă ea va păstra numele Velea.
Povestea lor de dragoste a început într-o staţie de metrou, în 2008. Cei doi s-au căsătorit în 2010, însă după nici trei ani s-au despărțit, scrie cancan.ro. Motivul separării ar fi faptul că mulatra nu i-a dăruit un copil, deși Alex își dorea foarte mult să devină tată. Totodată, au apărut numeroase informații despre relația pe care acesta ar avea-o cu Antonia. În decembrie, o sursă a declarat pentru eva.ro că cei doi artiști s-au mutat împreună, într-un apartament dintr-un imbol de lux situat în nordul Capitalei.

Cântărețul nu a intentat imediat divorț, așteptând câteva luni,  pentru a se asigura ca asta își dorește cu adevărat.
În noiembrie, Alex Velea și Ana au avut o discutie finala, în care au negociat condițiile divorțului. Solistul i-a promis soției că nu o va lăsa de izbeliște, oferindu-i 30.000 de euro pentru a-și putea plăti facultatea de medicină și a-și deschide o sală de fitness.

La începutul lunii decembrie, ei au depus actele de divorț la notar, iar Alex i-a dat Anei un avans de 10.000 de euro, scrie site-ul citat.

Luni dimineaţă, divorţul a fost pronunţat. Surse din anturajul cântărețului au declarat pentru cancan.ro că Velea i-ar fi dat fostei  soţii şi restul din suma de bani promisă, 20.000 de euro.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod