Adriana Lima divorțează

Top modelul brazilian, un celebru "înger" al casei de modă Victoria's Secret, şi fostul star din NBA Marko Jaric s-au despărţit după cinci ani de mariaj.
Adriana Lima, în vârstă de 32 de ani, şi Marko Jaric, în vârstă de 35 de ani, au anunţat, vineri, că au decis să se despartă "după o reflecţie îndelungată şi atentă", precizând însă că vor continua să se ocupe de cele două fetiţe pe care le au împreună, relatează Mediafax.

Adriana Lima şi baschetbalistul sârb Marko Jaric s-au căsătorit în secret, pe 14 februarie 2009, în Jackson Hole, din statul american Wyoming, după cum a relatat la momentul respectiv revista People.

Cei doi au împreună două fetiţe: Valentina, născută în noiembrie 2009, şi Sienna, născută în septembrie 2012.

În 2013, Adriana Lima a ocupat locul al treilea în topul celor mai bine plătite modele din lume, cu venituri de circa 6 milioane de dolari, potrivit unui clasament întocmit de revista Forbes.

Majoritatea veniturilor provin din colaborarea cu casa de modă Victoria's Secret, Adriana Lima fiind "îngerul" cel mai longeviv al brandului (din 2000).
De asemenea, Lima are încheiate contracte de promovare cu branduri precum Miu Miu, Donna Karan, Mavi Jeans şi Metrocity.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod