"Românii au talent": Cei trei finalişti din a patra semifinală

Vineri seară a avut loc cea de-a patra semifinală a sezonului 4 al emisiunii "Românii au talent", de la Pro TV, în urma căreia alţi trei concurenţi s-au calificat în finala concursului.

Primul calificat în finală în urma votului din partea publicului a fost Emy Drăgoi, care a cucerit publicul cu prestaţia sa la acordeon.

Octavian Stoica a fost următoarea alegere a publicului, după ce "Zburătorul" din Chişinău a demonstrat cu dansul său la bară că limitele corpului uman şi ale talentului sunt departe de a fi cunoscute încă."Acum descopăr că e acrobație în stare pură", l-a felicitat Andi Moisescu, iar Mihai Petre l-a declarat numărul său preferat din concurs până la momentul respectiv: "Performanță, linii fantastice, tot ce faci e extraordinar", i-a spus el concurentului.

Ovidiu Păsărar, concurentul care a tras cu arcul cu o precizie milimetrică, şi dansatorii Alin Peca şi Cătălina Ţampău au fost următorii în preferinţele votanţilor.

În urma barajului, cei care au trecut mai departe în finală au fost tinerii dansatori, care au bronzul mondial şi tintesc marele premiu "Romanii au talent".

"Un moment sclipitor şi la propriu, şi la figurat. Unul dintre momentele cele mai pasionale pe această scenă", le-a spus Andi Moisescu.Candidat la premiul pentru originalitate a fost ales Florinel Lautaru, artist stradal, care cântă la pahare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod