Adio, Heidi! Noua iubire a lui Seal

Cântărețul britanic a fost fotografiat în ipostaze tandre cu o brunetă sexy pe un iaht, în Italia.

Cântărețul britanic a fost fotografiat în ipostaze tandre cu o brunetă sexy, pe un iaht, în Italia.

Seal a ieșit din "doliu" după divorțul de modelul german Heidi Klum. Starul are acum o nouă iubită, alături de care a fost fotografiat recent, informează site-ul tmz.com.

La doar trei luni despărțirea de Heidi Klum, Seal a uitat cât a suferit și acum se distrează pe cinste. Weekendul trecut, el a fost fotografiat sărutându-se cu o brunetă sexy pe un iaht din Italia.

TMZ a publicat mai multe imagini, remarcând lipsa verighetei lui Seal, semn că relația cu Heidi Klum este îngropată definitiv.

Henry Seal şi Heidi Klum, a căror avere comună era de aproximativ 70 de milioane de dolari, s-au angajat în momentul despărţirii să rămână "în relaţii bune" din respect pentru copiii lor. Ei au împreună trei copii biologici - Henry, în vârstă de 6 ani, Johan, în vârstă de 5 ani, şi Lou, în vârstă de 2 ani. Heidi, un renumit model al casei Victoria's Secret, l-a cunoscut pe Seal în 2004, pe când era însărcinată cu Leni, al cărei tată biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. În 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni.

Heidi, în vârstă de 38 de ani, şi Seal, în vârstă de 48 de ani, s-au căsătorit în mai 2005, iar la fiecare aniversare a evenimentului şi-au reînnoit jurămintele.

Foto: TMZ

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod