Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu s-au împăcat

Cei doi au venit neînsoţiţi la botezul fetiţei lui Pepe, dar au stat la aceeaşi masă și au fost mai apropiați ca niciodată.

Cei doi au venit neînsoţiţi la botezul fetiţei lui Pepe, dar au stat la aceeaşi masă și au fost mai apropiați ca niciodată.

Adelina şi Liviu au fost surprinşi în ipostaze tandre de-a lungul nopţii, spre bucuria prietenilor comuni. "A fost o noapte foarte frumoasă", le-a declarat Adelina Pestrițu reporterilor de la Click!. Ea a postat pe Facebook și câteva imagini de la eveniment, în care apare alături de Liviu Vârciu și Pepe.

La final, în jurul orei 6.00, Liviu s-a lăudat în faţa invitaţilor cu Adelina, pe care o prezenta curtenitor: "Ea este fosta şi viitoarea mea soţie!", a spus el.

Liviu i-a făcut frumoasei brunete mai multe dedicaţii muzicale, fredonându-i, la ureche, inclusiv refrenul piesei "Unde dragoste nu e, nimic nu e", relatează ziarul Libertatea.

"M-au surprins şi pe mine, nu mă aşteptam să se sărute şi să se împace.

Mă gândeam că sigur Liviu va merge la Adelina, că o va lua la dans şi că va face câte o glumiţă, dar nu şi că se vor împăca. Se potrivesc", a declarat Pepe la Antena 1. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod