Adela Popescu își arată colecția de pantofi

Actriţa a postat pe blogul ei câteva imagini cu dressing-ul ei încăpător, unde pe rafturi tronează o colecție impresionantă de pantofi, sandale, tenişi, cizme şi botine.
"Postul de azi vine cu o premieră. M-am decis să vă împărtăşesc o parte din universul meu, un colţişor din dressingul pe care il iubesc <<ca şi când>>. Nu mă laud, nicidecum, chiar dacă îmi ador fiecare condur până la cer. Ştiu cum sunt eu şi cred că aşa sunteţi şi voi", a scris Adela Popescu.

Vedeta a promis că va mai posta fotografii interesante, pentru că are de gând să le arate fanilor și hainele ei: "Vă mănâncă curiozitatea de nu mai puteţi să vă băgaţi nasul printre pantofi şi cureluşe. Aşa-i? După pantofi, o să vină şi vremea paltoanelor, rochiţelor, sacourilor să iasă la lumina www-ului.:) Dar toate la timpul lor. Până una alta... vreţi, nu vreţi, bine aţi venit la mine acasă!:)))."
 
 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bob pe 20 Oct 2013, 11:19
    pt Trusc_urg

    mai bine taceai...tu chiar esti,se pare,chiar prea 'de rand'..

    4
    0

  • trusk_urg pe 19 Oct 2013, 13:34
    Vedeta Adela

    Oamenii sunt rautaciosi dar , Adela este o vedeta destul de fashion are tot dreptul sa isi arate incaltamintea si ceilalti oameni de rand au ce invata de la ea , eu chiar sunt curioasa si am sa ii vad blogul :)

    0
    5

  • kiki pe 19 Oct 2013, 08:23
    dece o iubesc fanii

    ...am aflat : pt ca le da ocazia sa-i vada 'comorile' E evident ca nu stie cu ce sa umple spatiul blogului.Daca ii scrieti cati mai multi,veti vedea si lenjeria intima !!!!!!

    6
    0

  • cris pe 19 Oct 2013, 07:33
    phhhh...

    stai draga linistita ca nu ai dat pe nimeni pr spate...eu am de 3 ori mai multi! ce moda mai e si asta sa-ti arati dulapurile prin presa...

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod