Uleiuri extraordinare de la L’Oreal Paris

Uleiul a fost dintotdeauna un component important al multor produse cosmetice cu texturi delicate. Se gaseste pe raftul din baie al multor femei sub diferite forme: pentru ten, pentru corp… si, mai nou, a devenit ingredientul miraculos nelipsit din produsele pentru ingrijirea parului.

Uleiul a fost dintotdeauna un component important al multor produse cosmetice cu texturi delicate. Se gaseste pe raftul din baie al multor femei sub diferite forme: pentru ten, pentru corp… si, mai nou, a devenit ingredientul miraculos nelipsit din produsele pentru ingrijirea parului.

Descoperiti acum, pentru prima data*, uleiurile extraordinare concepute special pentrui fiecare tip de par. Adevarate elixiruri ale parului frumos, ULEIURILE EXTRAORDINARE de la Elseve sunt produsele perfecte pentru un par superb, fara sa il incarce si fara sa il ingreuneze.

O TEXTURA LEJERA, MATASOASA CA UN VOAL INVIZIBIL: Datorita unui amestec inteligent de ingrediente, formulele gamei de ULEIURI EXTRAORDINARE ofera parului stralucire, nutritie, catifelare – toate intr-un singur pas.

Dupa ani de experienta in ingrijirea parului, L’Oréal Paris inoveaza din nou cu noile ULEIURI EXTRAORDINARE care vin sa raspunda tuturor nevoilor diferitelor tipuri de par.

FORMULA ULEIURILOR EXTRAORDINARE ESTE CREATA PENTRU A REDA FRUMUSETEA NATURALA A PARULUI: Datorita amestecului de uleiuri de flori rare, parul isi recapata supletea, catifelarea si stralucirea naturala. Ulei de lotus – hraneste si protejeaza; Ulei de musetel – reda stralucirea parului; Ulei de floare de tiare – ajuta la prevenirea uscarii parului;
Ulei de margarete - reda energia parului; Ulei de trandafiri – asigura nutrientii necesari fibrei capilare; Ulei de seminte de in – asigura o nutritie intensa.

ALEGE ULEIUL POTRIVIT TIPULUI TAU DE PAR: Culorile vibrante, indraznete dureaza mai mult acum!.
L’Oreal Paris a creat un ulei special destinat parului colorat si nevoilor acestuia. Samponari repetate, soarele, poluarea sunt tot atatea cauze care duc la pierderea stralucirii culorii. ULEIUL EXTRAORDINAR cu 6 uleiuri din flori rare si flitru UV va avea grija ca nuanta ta preferata sa dureze mai mult si sa se pastreze cat mai stralucitoare.

ALEGE ULEIUL POTRIVIT TIPULUI TAU DE PAR: Chiar si in momentele in care parul tau este in perfecta stare tot are nevoie sa fie hranit si protejat! Formula ULEIULUI EXTRAORDINAR pentru par normal conserva vitalitatea si stralucirea parului.
Hraneste fibra capilara si o protejeaza impotriva agresiunilor zilnice: periaj, placa, poluare…Formula este special creata pentru a nu ingreuna parul.

O AROMA MAGICA, LEMNOASA, ORIENTALA: Note de top: luminoase, fructate cu mango, nectarine si coacaze negre. Notele de mijloc: dulci, zaharoase date de capsuni zemoase.
Note de baza: misterioase, condimentate cu cedru, lemn de santal si paciuli. Catifelat, intens dar si subtil, irezistibil pana la ultima picatura, parfumul da parului o aura de neuitat.

*de la L’Oreal Paris

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod