În exclusivitate la Grand Cinema Digiplex se joacă piesa de teatru “Black & White”

STUDIO AMENA prezintă sâmbătă, 19 octombrie începând cu ora 19:00, pe scena Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City prima reprezentație a spectacolului “Black & White” de Keith Waterhouse și Willis Hall, o producţie de succes a Teatrului Bulandra din 1995. Următoarele reprezentații vor avea loc în datele de 12 noiembrie și 27 decembrie.
Spectacolul se va juca într-o nouă versiune, în onoarea actorului, regizorului și traducătorului comediei, Florian Pittiș, care ar fi împlinit anul acesta, pe 4 octombrie, 70 de ani.

Regia spectacolului “Black & White” este semnată de Anca Maria Colțeanu, bazându-se pe caietele de regie ale lui Florian Pittiș.

Scenografia şi costumele sunt realizate de Ioana Pashca și din distribuție fac parte: Adrian Păduraru,Daniela Nane, Adrian Vilcu, Dana Măgdici Crișan, Mihai Marinescu, Ionuț Alin Ionescu și Danielle Fischer.

Piesa este în top 20 pe Broadway de 30 de ani, jucându-se și în zilele noastre cu casa închisă.
Acum cinsprezece ani, Florian Pittiș a tradus și regizat acest spectacol pentru scena sălii Izvor a Teatrului Bulandra. Pentru noua versiune a spectacolului, s-a folosit aceeași traducere a lui Florian Pittiș, pusă la dispozitie de către soția sa, Anda Pittiș.

“Black & White” este o poveste plină de umor despre Dl. White și Dl. Black, care se regăsesc după mulți ani în holul unui hotel de lux de pe litoralul britanic, în extra sezon. Fiecare dintre ei dorește să-și petreacă un weekend liniștit cu amanta, departe de Londra, unde soțiile lor considerăcă ei sunt plecați pentru afaceri.
Fiecare are "sistemul" lui de adulter, unul spune soției întotdeauna "adevărul", celalalt minte întotdeauna. Apariția soțiilor și ceea ce urmează demonstrează că, indiferent de “metoda” adoptată, invariabil lucrurile se complică atunci când îți înseli soția.
 
Biletele sunt disponibile online www.grandcinemadigiplex.ro  si la biroul Concierge al cinematografului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod