Adela Popescu, gata să fie mămică: "Va veni, curând, un bebe"

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt sunt pregătiți să facă următorul pas și Radu a cerut-o pe Adela ca la carte. Actrița spune că trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale și se gândește tot mai mult la postura de mămică.
"E cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea, în sensul că am libertatea să îmi aleg proiectele şi să jonglez cu timpul meu. Am multe proiecte: muzica, sunt profesoară de actorie, mai am şi partea asta cu moda. Faptul că am devenit profesoară la Şcoala de Actorie îmi place foarte mult, mă responsabilizează, mă face ca informaţia pe care le-o ofer elevilor să fie din ce în ce mai importantă. În ceea ce priveşte moda, e doar o completare, eu nu sunt un om de specialitate, eu nu am cursuri", a declarat actrița pentru ziarulring.ro.

"Tot ce lipseşte din peisajul ăsta e un bebe, care va veni şi el, curând", a adăugat ea.

Actrița a anunțat, în urmă cu câteva zile, că Radu a cerut-o în căsătorie.
"E prea frumos inelul pe care l-am primit ca să nu mă laud cu el. Plus că sigur cineva l-ar fi văzut și ar fi scris despre asta într-un mod eronat, poate. Așa că... dragii mei, vreau să aflați de la mine. Am spus <<DA>> din toata inima! Într-o zi frumoasă de toamnă, în orașul în care am ieșit pe ascuns pentru prima data împreună, la restaurantul la care am băut primul pahar cu vin ca un cuplu", a povestit Adela pe blogul ei.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod