Adela Popescu: "Eu nu sunt vedetă Pro TV"

După ce mai multe vedete, printre care Horia Brenciu, Ştefan Bănică, dar şi producătorii de televiziune Ruxandra Ion şi Mona Segall, au decis să plece de la Pro TV, actrița care a jucat în toate telenovelele şi serialele importante de la Acasă TV şi Pro TV a vorbit despre viitorul ei în televiziune.
Ea a dezvăluit că are mai multe proiecte în desfășurare, dar a ținut să precizeze că activitatea sa nu depinde exclusiv de Pro TV. "Mă întreabă lumea ce fac în acest moment şi la ce proiecte lucrez. Lucrez, asta este important şi în scurt timp o să aflaţi despre ce este vorba şi unde ne veţi putea vedea. Aş vrea însă să se înţeleagă un lucru. Eu nu sunt vedetă Pro TV! Nu am fost niciodată şi nu am semnat un stat de plata la ei. Actorii sunt independenţi. Ştiu că telespectatorii aşa m-au perceput, dar ne-aţi văzut acolo prin prisma proiectelor în care am jucat. Noi am avut angajamente cu Ruxandra Ion şi jucăm în filmele produse de dansa, iar ele au fost difuzate de acest trust. Aceste filme şi seriale puteau foarte bine însă să fie difuzate oriunde, la orice televiziune", a declarat ea pentru wowbiz.ro.

Adela a mai spus că este posibil să lucreze pentru o altă televiziune: "Lucrez în continuare cu doamna Ruxandra Ion şi este posibil că în viitorul apropiat să mă vedeţi la alte posturi, în funcţie de cine va fi interesat de proiectele respective."


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod