10 reguli care o ajută pe Andreea Raicu să fie fericită

Vedeta a dezvăluit pe blogul ei care sunt secretele sale pentru o viaţă fericită. Ea a explicat că are un set de reguli de la care nu se abate niciodată, iar asta o ajută să se simtă optimistă şi puternică.

"<<Lucrezi în televiziune, ai o revistă online, o platformă de shopping online, eşti ambasador Oriflame şi Head &Shoulders ceea ce presupune multe şedinţe foto şi filmări, ai întâlniri, campanii caritabile, multe evenimente la care trebuie să mergi, familie şi prieteni pe care vrei să-i vezi regulat. De unde ai energie să le faci pe toate?>> m-a întrebat cineva de curând. Reuşesc pentru că, în primul rând, îmi place să fac tot ce este enumerat mai sus, ceea ce înseamnă că nu implică mult efort atunci când faci ceva cu plăcere.

E adevărat că ritmul vieţii mele este foarte alert şi de aceea a fost foarte important să îmi setez un set de priorităţi pe care să îl urmez că să obţin ceea ce îmi doresc de la viaţa mea. Plus că am câteva reguli pe care le respect indiferent ce se întâmplă. Ele mă ajută să îmi trăiesc viaţa aşa cum îmi doresc", a explicat Andreea Raicu.

Vedeta consideră că e simplu să te simţi fericită dacă îţi fixezi un set clar de reguli şi de priorităţi. Ea le dezvăluie pe cele care funcţionează perfect în cazul său:

"1.
Meditaţia. Nu există zi fără meditaţie. Îmi dă o stare extraordinară de linişte şi relaxare, mă conectează la mine şi mă ajută să văd lucrurile aşa cum sunt nu cum le descrie mintea. În rarele cazuri în care sar peste meditaţie simt o diferenţă mare. Mi se pare că ziua e mai stresantă, mai lungă, mai grea.

2. Alimentaţia sănătoasă. Am mese regulate peste care nu sar. Dacă o fac energia mea scade. Am un anumit timp de alimentaţie care îmi dă multă energie. Nu consum alimente procesate, grăsimi, dulciuri în exces, făină albă, lactate, zahăr, băuturi carbogazoase.
Mănânc multe fructe, legume, cereale integrale, seminţe crude, uleiuri presate care aduc un plus de vitamine organismului, minerale, substanţe nutritive, antioxidanţi, fibre, proteine, grăsimi sănătoase. Fac regulat cure de detox care ajută la alcalinizarea organismului ceea ce înseamnă că există o predispoziţie multă mai mică pentru îmbolnăvire.

3. Sport în mod regulat. Tae bo, funcţional traning, jogging, aerobic, înot. Este cea mai bună metodă de relaxare şi revigorare a corpului şi a minţii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod